torstai 6. huhtikuuta 2017

Bette Box 4/17

Huhtikuussa Bette Box keskittyy kevääseen ja aurinkoisiin päiviin! Kuukauden laatikosta löytyy viisi täysikokoista tuotetta ihonhoitoon, huulille, hiuksille ja ehostukseen.

Herbina Lip Candy on huulivoide, joka lupaa suojata ja hemmotella huulia. Sisältää kosteuttavia kasviöljyjä sekä aurinkosuojakertoimen SPF 10. Tuote soveltuu myös vegaaneille. Omani sain sävyssä Tropical Raspberry, jonka ihastuttava vadelman ja ananaksen makean raikas maku lupaa tuoda huulille kesän. Kevyt sävy ja hienostunut hohde heleyttävät hymyä! 10 ml tuubi kustantaa noin 4 euroa päivittäistavarakaupoissa. Tämä taitaa olla jonkunmoinen uutuustuote, sillä en ole tähän aikaisemmin törmännyt. Kiva päästä kokeilemaan uutta huulivoidetta!


Ziaja Goat's Milk Day Cream on kuivalle iholle suunnattu kosteusvoide, joka auttaa ehkäisemään pigmenttimuutoksia sekä juonteita ja ihon ennenaikaista vanhenemista. Voiteen sisältämä vuohenmaito lupaa silottaa ja pehmentää ihoa luonnollisesti. Tuotteessa on aurinkosuojakerroin SPF 20 ja se soveltuu myös meikinalusvoiteeksi. 50 ml maksaa noin 12 €, saatavilla Sokokselta. Tätä kosteusvoidetta on muistaakseni tullut joskus aikojen alussa Livboxista minikoko. Muistaakseni tykkäsin tuotteesta, joten kiva saada täysikokoinen versio käyttöön.


Hiuksia hemmotellaan huhtikuussa uutuusshampoolla. Schwarzkopz Gliss Fiber Therapy Bonding Shampoo tuo kampaamoteknologian kotiisi! Mullistava Omegaplex-teknologia lupaa uudistaa hiuskuitujen sidoksia ja suojata vaurioilta. Nestemäinen keratiini korjaa hiusta sekä sisältä että pinnalta, ja lopputuloksena on helposti kammattavat hiukset sekä parempi hiuslaatu. 250 ml maksaa päivittäistavarakaupoissa noin 3 €. En ole aikaisemmin tykännyt Glissin shampoista, mutta uutuuksia kokeilen aina mielelläni. Toivottavasti tämä yllättää positiivisesti!


Kevään juhlia ajatellen boksista löytyy Eylure Naturals -tekoripset. Omani sain hyvin luonnollisessa lookissa, mutta ilmeisesti jaossa on ollut astetta dramaattisempiakin ripsiä. Pakkauksen mukana tulee lateksia sisältävä liima. Itse en tekoripsistä innostu, joten nämäkin varmaan päätyvät lajitoveriensa kanssa pyörimään laatikon pohjalle. Ovh 8,90 €. Saatavana muun muassa Sokokselta, Stockmannilta ja oletkaunis.fi-verkkokaupasta.


Viimeinen tuote huhtikuun boksissa on luomiväri. Lumene Nordic Chic Pure Color Eyeshadow on puuterimainen, intensiivinen ja pehmeästi levittyvä. Luomivärissä on pitkäkestoinen koostumus ja saatavilla on useita valovoimaisia värejä. Omani sain sävyssä 2 Glowing Sand/Hiekan hohto, joka on aivan upea kulta-persikka-nude. Kerrankin itselläni kävi tuuri meikkituotteiden sävyn kanssa, yleensä boksiini on eksynyt ne kirkuvan pinkit ja oranssit yksilöt joita ei sitten tule käytettyä. Solo-luomivärinappi maksaa 12,90 €, ja on saatavina päivittäistavarakaupoista sekä tavarataloista. Jee, tämä oli ehdottomasti boksin helmi! Tulee varmasti käyttöön!


Tässä kuussa boksi oli ehdottomasti viime kertaista parempi. Tekoripsiä lukuunottamatta tykkään kaikista tuotteista. Luomiväristä ja uutuustuotteista erityisesti plussaa!

Mitä sinä tykkäsit huhtikuun Bette Boxista?

4 kommenttia:

  1. Mun silmissä ihan kiva boxi (en ole tilaaja), jos vain luomivärin sävy sattuu kohdilleen niin kuin sinulla:) Ziaja olisi näistä minulle mieluisin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ziajan voiteessa oli yllättäen tosi voimakas jopa mausteinen tuoksu. En muista, että ennen olisi ollut...

      Poista
  2. Luomiväri on tosi nätti verrattuna muiden saamiin sävyihin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)