keskiviikko 9. elokuuta 2017

Bette Box 8/17 ja uutuuspaletti

Elokuun Bette Boxin teemana oli paluu arkeen. Ja varsin arkisia juttuja boksista löytyikin. Helein Skin, Hair & Nails kauneusravintolisä sisältää muun muassa biotiinia ja sinkkiä. Tukee ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia. 60 tabletin purkki on noin 27 euron arvoinen. Tämä on todella tylsä tuote, ja aivan vastaava saman merkin pilleripurkki tuli boksista helmikuussa. Ei jatkoon!

Manna Kadar Prime Time on meikinpohjustusvoide, jota voi käyttää myös peiteaineena ja korostukseen. Testasin tuotetta kädelle, ja sävy vaikuttaa hieman liian tummalta ja oranssilta kalkkilaivan kapteenille. Täytyy tutkia tarkemmin mihin tarkoitukseen voisin tätä käyttää. Ovh $25.

Nivea Intensive Care Hand Cream on manteliöljyä sisältävä ravitseva ja rauhoittava voide kuiville käsille. Uudistunut koostumus hoitaa ihoa ja tuotteessa on tuttu niveamainen tuoksu. Ovh 4,20 €/75 ml. Tämä on ihan käyttökelpoinen tuote ja sopii hyvin boksin arkiseen teemaan ;D

Ibero ripsientaivutin on klassisen mallinen metallinen taivuttaja. Saatavana Citymarketeista noin viidellä eurolla. Itse tykkään Mariela Sarkiman taivuttajasta, mutta kyllä tätäkin aion testailla.

Elokuun Lumene-tuote on Lumene Klassikko Uudistava Yövoide. Lupaa kosteuttaa, auttaa ihoa palautumaan sekä jättää ihon hyvinvoivan näköiseksi. Sisältää pohjoista lähdevettä ja tupasvillaa. 50 ml tuubi maksaa noin kuusi euroa. Tätä ehdinkin jo testata ja ensivaikutelma on oikein positiivinen. Voide tuntuu oikeasti täyteläiseltä ja ravitsevalta sekä jättää ihon ihanan pehmoiseksi.

Lisäksi boksista löytyi Listerine Zero suuvesinäyte ja Clean hajuvesinäyte. Mielestäni elokuun Bette Box oli ihan ok, mutta hivenen tylsä. Toivottavasti ensi kuussa tulee jotain kivaa syysuutuutta!


Boksini ehti odotella postissa muutaman päivän, sillä taas kerran pakettiautomaatti oli täynnä ja toimitus siirrettiin Sokokselle postin toimipisteeseen. Ehdin viivästyksen aikana jo kurkkia blogeista sisältöä, ja yhtäkkiä minulla ei ollutkaan mikään kiire Betteäni hakemaan :D Tänään kuitenkin oli pakko poiketa Sokokselle, sillä upea Urban Decay Naked Heat luomiväripaletti rantautui vihdoin Suomeen!


Päätin heti ensimmäiset kuvat tästä nähtyäni, että ostan paletin itselleni. Onhan se nyt aivan ihana! Edellistä nakupalettia en hankkinut, sillä Smoky ei synkällä ja tummalla sävymaailmallaan kiinnostanut. En malta odottaa, että pääsen testailemaan tätä uutta aarrettani. Naked Heat kustansi 54,90 € Tampereen Sokoksella. Saatavilla myöskin verkkokaupasta, tosin tällä hetkellä taitaa olla varasto tyhjänä.

2 kommenttia:

  1. Lumenen Klassikko -sarjan yövoide on hyvä. Olen sitä jo yhden tuubin käyttänyt, ja ostan vielä uudestaan, kun hinta on ihanan kohtuullinen, melkeinpä halpa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä edullinen voide Lumeneksi. Ehdottomasti boksin mieluisin juttu :) Pitäisi muistaa kaupassa tutkia sarjan muitakin tuotteita.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)