sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Bette Box 10/17

Lokakuun Bette Box on täytetty bloggaajien suosikkituotteilla. Nämä bloggaajaboksit ovat aina  paljon etukäteen hypetettyjä ja todella suosittuja. Tästä syystä odotukset ovat  korkealla tälläkin kertaa. Katsotaan mitä boksista löytyy!


Ziaja Goat´s Milk Moisturizing Day Cream on syväkosteuttava vuohenmaitoa sisältävä päivävoide. Sen sisältämät proteiinit, lipidit ja vitamiinit suojaavat ja kiinteyttävät ihoa ehkäisten samalla juonteiden syntymistä. Tuotteen on valinnut Hannamaria-blogin Hanna, jonka mukaan nopeasti imeytyvä voide sopii erityisen hyvin meikin alla käytettäväksi. Ovh 10 €/ 50 ml, saatavilla Sokos-tavarataloista. Boksista tuli 10 ml free sample, jollainen on tullut aiemminkin Livboxin aikana. Eniten ihmetyttää kuitenkin se, että samaa voidetta tuli täysikokoinen 50 ml tuubi Bette Boxista huhtikuussa.

L'Occitane Shea Butter Ultra Rich Lotion on vartalolle tarkoitettu suojaava ja ravitseva voide. Sisältää hunajaa ja kehäkukkauutetta. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti. Saatavilla muun muassa Sokos- ja Stockmann-tavarataloista. Ovh 27,50 €/250 ml, boksissa pieni 30 ml pullo. Näitä minulla on varastoissa useampiakin, sillä tuote on tyypillinen ilmaislahja esimerkiksi lehtitilausten yhteydessä. Vähän tylsä ja pieni tuote, mutta tulee varmaan käytettyä pois. Tämän on boksiin valinnut Essie´s-blogin Essi.


TreacleMoon One Ginger Morning on ihanan pirtsakan tuoksuinen suihkugeeli. Vaahtoaa pehmeästi ja puhdistaa hellävaraisesti. Tuote sopii myös vegaaneille. 500 ml pullo maksaa Sokoksella noin 5,90 €. Tämän olisin mieluusti ottanut isommassa koossa, sillä boksissa on ainoastaan 60 ml matkakoko. Suihkugeeli on Nonnula-blogin Jonnan suosikki.

Blinger shimmer -blogin Mira on valinnut boksiin Curaprox Black is White aktiivihiiltä sisältävän valkaisevan hammastahnan. Soveltuu päivittäiseen käyttöön ja lupaa valkaista hampaita ilman kiillevaurioita. Tätä uskallan siis ehkä testata. Saatavilla muun muassa apteekeista ja Sokokselta pakettihintaan 23,90 € (sis. 90 ml tahna + harja).  Tällä kertaa en koe hammastahnaraivoa, sillä tämä on selkeästi erilainen innovaatio kuin päivittäistavarakauppojen perustahnat. Ainoa harmitus on, että boksissa oli ainoastaan 8 ml mininäyte, jolla ei ihan hirveän montaa kertaa harjailla.


Viimeisenä kuukauden Lumene-tuote ja boksin suurin murheenkryyni: Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum. Itse satuin ostamaan tämän tuotteen muutamia viikkoja sitten Sokoksen alennusmyynneistä, ja esittelinkin sen viime postauksessa. Ostamani sävy oli Universal light, joka on juuri ihonsävylleni sopivan vaalea. En kuitenkaan ole kovin ihastunut tuotteeseen ainakaan vielä, tosin testailut eri meikkivoiteisiin sekoitettuna ovat vielä kesken. Ongelmana on boksista tulleen tuotteen sävy Universal medium, joka on aivan liian tumma omaan naamaani. En tiedä onko jaossa ollut vain tämä yksi sävy, mutta kaiken järjen mukaan jos kauneusprofiilia on käytetty, niin sävyn valinnassa on epäonnistuttu. Tuote menee eteenpäin hiukan tummempihipiäiselle äidilleni, jos hänellä olisi sille käyttöä. 30 ml pipettipullon ovh on 34,90 €, eli kyseessä on boksin kallein ja samalla ainoa täysikokoinen tuote. Se on Tunnetila-blogin Ninan suosikki.


Bloggaajaboksi  olisi voinut olla erittäin upea, mutta nyt se jäi vain ok-tasolle. Surullista, että ainoastaan yksi tuotteista on täysikokoinen ja sekin itselleni väärän sävyinen. Paljon olisi pelastanut, jos vaikkapa hammastahna ja suihkugeeli olisivat tulleet isommissa pakkauksissa tai Ziajan voiteen tilalla olisi ollut joku muu kuin vähän aikaa sitten boksista tullut tuote.


Oliko lokakuun Bette Box sinun mieleesi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)