torstai 3. syyskuuta 2015

Syyskuun Livbox

Syyskuussa vuorossa on kauan odotettu ja paljon puhuttu bloggaajaboksi. Yhteensä yhdeksän bloggaajaa on valinnut boksiin oman suosikkituotteensa, joten boksien sisällöt vaihtelevat jonkin verran.


Oman boksini suurikokoisin tuote on Maria Nila Luminous Color Masque. Kyseessä on värjätylle tukalle suunnattu kosteuttava ja ravitseva hiusnaamio. Purnukassa on tavaraa 250 ml. Ovh on 19,60 €. Naamio tuoksuu miellyttävältä ja on koostumukseltaan paksuhkoa. Tämän tuotteen on boksiin valinnut Glitz&Glam-blogin Minna.


Dermalogica Daily Microfoliant entsyymikuorintajauhe on tullut boksista aikaisemminkin. Tämä on riisipohjainen kuorinta, joka lupaa tehdä ihosta pehmeän ja kirkkaan. Jauhetta kaadetaan kosteisiin käsiin, vaahdotetaan ja hierotaan kasvoille. Boksista tuli 13 gramman näytekoko, mutta täysikokoinen 75 g tuote maksaa 60,90 €. Tuotteen on boksiin valinnut Ostolakossa-blogin Virve.

Clarins Beauty Flash Balm on muistaakseni myös tullut boksista aikaisemmin, tai sitten olen saanut sen jostain kaupan päällisiksi. Tuote lupaa häivyttää kasvoilta väsymyksen merkkejä, tehdä ihosta heleän sekä parantaa meikin kestoa. Boksista tuli 15 ml näyte, täysikokoinen 50 ml tuote maksaa 45 €. Tuote on Youtubessa kauneusvideoita tekevän MaanoMeikkaa-vlogin Maanon valitsema.


Trind Nail Repair Natural on sekin aiemmista bokseista tuttu tuote. Kynnenvahvistaja lujittaa heikkoja kynsiä ja pitää ne joustavina. Tuote sisältää formaldehydiä, joka on karsinogeeninen aine sekä tunnettu  iho- ja hengitysoireiden aiheuttaja. Kannattaa siis välttää tuotteen joutumista iholle/kynsinauhoille. Herkimpien kosmetiikankäyttäjien kannattaa varmaankin jättää tämä kokonaan käyttämättä. Boksista tuli 4 ml ilmaisnäyte. Täysikokoinen 9 ml maksaa 16,50 €. Tuotteen on boksiin valinnut Charming Nails-blogin Taina. 

Lumene Blueberry Kulmien Muotoiluvaha antaa kulmakarvoille kevyen värin ja huolittelun. Kierreharjalla saa  kulmat kuntoon pikaisesti ja vaivattomasti. Huipputuote kiireisiin aamuihin! Saatavana sekä harmaanruskeana että vaaleanruskeana. Ovh 8,90 €/6 ml. Tuotteen on boksiin valinnut Nude-blogin Erika.


Viimeisenä boksistani löytyi jo kolmatta (!!!) kertaa Livbox-historiassani Carmex Classic Huulivoide. Carmex lupaa viilentää ja kosteuttaa tehokkaasti sekä helliä kuivia ja halkeilleita huulia. Hintaa tällä 7,5 gramman purnukalla on 2,45 €. Itse en voi Carmexia käyttää, sillä jo kertasipaisu saa huulet karheiksi ja suupielet auki. Täytyisi tutkia tarkemmin tuotteen inci-listaa ja selvittää mitä myrkkyä tämä oikein sisältää :D Tuotteen on boksiin valinnut Karkkipäivä-blogin Sanni.


Syyskuun boksi oli mielestäni edellisten kuukausien tapaan yllätyksetön ja "ihan ok". Alusta saakka boksia tilanneena harmittaa samojen tuotteiden toistuminen uudestaan ja uudestaan. Toisaalta hiusnaamiota testaan mielelläni, kuorintajauhe tulee kyllä käyttöön ja kulmavaha saa odottaa varastossa edellisen loppumista. Carmexilla sen sijaan tekisi mieli heittää vesilintua...

Mitä sinun syyskuun Livbox piti sisällään?

4 kommenttia:

  1. Samat kuin sinulla paitsi Dermalogicalta sy-voide eikä kuorinta. Carmexilla vesilintua, todellakin! En ole tilanut boksia aiemmin, mutta ihmetyttää, miksi Carmexia laitetaan boksiin edes yhtä kertaa saati monta. Boksia tilaavat ne, jotka haluavat kokeilla jotakin uutta kosmetiikkaa, joten on kyllä vaikea kuvitella yhtäkään tilaajaa, jolle Carmex mitenkään sopisi tilausmotiivin kanssa yhteen. Mulla kiinnostavin lienee tuo sy-voide tai sitten hiusnaamio, joka ainakin on juuri sitä mitä boksilta odottaakin: jotakin uutta ja yllättävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Carmexin tilalla olisi tosiaan voinut olla minkä tahansa muun merkin huulivoide. Tällä hetkellä kaupoissa on paljon uutuuksia, joista valita esim. Blistexin Happy Lipsit ja uudet Babylips Vitamin Shotit. Toisaalta kyseessä oli bloggaajien suosikit, joten siinä mielessä uutuustuotteita oli hiukan turha odottaa. Ehkäpä jo ensi kuussa boksi on täynnä kaikkea uutta ja ihanaa! ;D

      Poista
  2. Mulla oli muuten identtinen boxi kuin sinullakin, paitsi tuo Dermalogican tuote oli pienen pieni öljyputsari. Ihan mukavaa päästä testaamaan kun ei juurikaan ole kokemusta kalliimmista puhdistustuotteista.
    Carmexin kohdalla pääsi ärräpäitä koska tuote on mulle kelvoton, en voi käyttää.
    Clarins on niin kuin muistelitkin tullut jo boxissa kertaalleen, ja Trind on itselleni arvoton kun en noita käytä. Ilahduttavin tuote oli tuo hiusnaamio, täysikokoisena vieläpä peräti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni yksi Livboxin parhaita puolia on ollut nimenomaan hieman kalliimpien merkkien pienet testikoot, joita on kiva ja jännittäväkin päästä kokeilemaan omasta rajallisesta budjetista huolimatta. Joskus aikoinaan bokseissa oli enemmänkin tällaisia "ylellisiä" tuotteita, nykyään suuntaus on selkeästi muuttunut ja boksit täyttyvät markettimerkeistä.

      Huomenna testaan tuon hiusnaamion, toivotaan että on hyvää tavaraa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)