keskiviikko 19. elokuuta 2015

Urban Decay saapui Suomeen

Jo muutamien viikkojen ajan on Tampereen Sokoksen ikkunaa koristanut alla oleva mainos. Tänään koitti vihdoinkin se päivä, kun suosittu Urban Decay tuli myyntiin Suomeen. IIIIK!


Kyseessä on yhdysvaltalainen kosmetiikkabrändi, joka on erityisen tunnettu luomivärinpohjustajistaan sekä Naked-luomiväripaleteista. Tuotteita voi käydä ihastelemassa ja hypistelemässä Tampereen lisäksi Helsingin Sokoksessa. Muualla Suomessa asuvia kosmetiikkafriikkejä palvelee Sokoksen nettikauppa, josta merkin tuotteet pitäisi löytyä huomisesta lähtien.


Itse kävin katsastamassa UD:n valikoiman varsin nopeasti, sillä en ollut yksin matkassa ;D Mukaan tarttui suunnitelmien mukaisesti All Nighter Makeup Setting Spray, joka on pitkäkestoinen öljytön meikinkiinnityssuihke. Tätä olen halunnut kokeilla jo vuosia, sillä olen kuullut tästä paljon hyvää. Valikoimassa oli myös kaksi muuta kiinnityssuihketta.Hintaa tällä oli 26,90 €, mistä olen positiivisesti yllättynyt. Odotin perinteisen suomilisän nostavan hinnan yli kolmeenkymppiin.


Tampereen Sokoksen UD-tuotteet olivat esillä näyttävästi keskeisellä paikalla ja valikoima vaikutti monipuoliselta. Osasta tuotteita oli esillä ainoastaan testeri. Tämä kiinnityssuihkekin täytyi erikseen pyytää myyjältä. Merkin pisteellä kävi vielä kahdeksalta illallakin aikamoinen kuhina ja kaikki myyjät olivat varattuina, joten hetken sai odotella. Tuote pakattiin kassalla ihanaan violettiin paperipussiin, siitä plussaa!

Mikä on sinun suosikki Urban Decay -tuotteesi? Mitä kosmetiikkabrändiä toivot seuraavaksi Suomen markkinoille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)