keskiviikko 5. elokuuta 2015

Edullinen Essence

Essence on edullinen kosmetiikkasarja, johon olen tutustunut aikoinaan ulkomaan reissuilla. Etenkin merkin kotimaassa, Saksassa, saatavilla olevien tuotteiden valikoima on hyvin runsas ja monipuolinen. Merkin ihanuuksia voi nykyään hankkia myös Suomesta, sillä kevään aikana Essence on rantautunut tänne pohjoiseenkin. Jälleenmyyntipaikoiksi on valikoitunut ainakin Minimani sekä muutama muu halpakauppaketju. 


Lähiaikoina hankkimani tuotteet on ostettu Vaasan ja Lempäälän (Ideapark) Minimaneista. Valikoima kaupoissa oli yllättävänkin hyvä, tosin nopeimmat shoppailijat olivat jo ehtineet tyhjentää hyllyjä melko kiitettävästi ;D



Luomivärikuusikon all about chocolates ostin sävyssä 05 chocolates. Tämä oli ostoksista kallein maksaen hurjat 4,39 €. Värit ovat kivan maanläheiset ja todella shimmeriset. Olen kokeillut tätä pari kertaa, ja voin sanoa että tykkään!  

quattro eyeshadow -paletin sain tuliaisena, joten tarkkaa hintaa en tälle tiedä. Nelikko on sävyltään 05 to die for. Laadultaan värit ovat pehmeämpiä ja vähemmän shimmerisiä kuin suklaapaletissa. Näitä nelikkoja oli ainakin Ideaparkin Minimanissa monessa eri sävyvaihtoehdossa.


Ripsivärinpohjustaja lash base mascara on nimensä mukaisesti ripsarin alla käytettävä pohjustaja, joka tuo tuuheutta ja pituutta räpsyttimille. Tuote on valkoista ja hiukan kermaista. Kokeilin tätä kerran, mutta taivutukseni eivät pysyneet ja ripset sojottivat rumasti alaspäin. Taivutusten pysyminen onkin ripsiongelmani numero yksi, minkä vuoksi käytän aina vedenkestävää ripsiväriä. Seuraavalla testikerralla ajattelinkin laittaa taivuttamisen jälkeen hiukan vedenkestävää ripsaria, ikäänkuin pohjustajan pohjaksi :D Hintaa tällä oli 3,09 €.

Oranssi kynämallinen studio nails nail care pen on kynsille ja kynsinauhoille tarkoitettu hoitotuote. Sisältää muun muassa E-vitamiinia ja oliiviöljyä. Tuoksu on ihana trooppinen aprikoosi. Hinta 3,09 €. Olen laittanut tätä muutaman päivän ajan säännöllisen epäsäännöllisesti, ja harmikseni täytyy kyllä todeta, etten ole huomannut mitään muutosta parempaan. Kynsinauhani ovat kuivat ja rumat tuotteen käytöstä huolimatta. Nyyh!


Huulituotteista ostin (ilmeisesti nude-kokoelmaan kuuluvan) longlasting lipstickin sävyssä 03 come naturally. Kyseessä on todella nätti "your lips but better"-sävy. Pakkaus on yksinkertaisen kaunis ja itse puna vaikuttaa laadukkaalta. Näitä voisin hankkia muissakin sävyissä! Huulipuna maksoi 2,89 €.

The Nudes I love Trends nail polish on tuliainen, jonka sain sävyssä 07 hope for love. Tätä minulla on tällä hetkellä kynsissä. Alus- ja päällyslakan kanssa kestänyt kynsillä nättinä jo viidettä päivää. Lakka oli todella helppo ja nopea levittää, kahdella kerroksella sai täydellisen peittävyyden. Suosittelen kokeilemaan!


eye blender brush on häivytyssivellinen luomivärille. Kaunis paketointi, väri ja kuviointi saivat minut ostamaan tämän. Hintaa oli 1,89 €. Kuvassa suti on jo hiukan likainen, koska olen tätä ahkerasti testaillut. Normaalisti käytän aika pitkälti Coastal Scentsin siveltimiä luomivärien laitossa, eikä  tämä nyt ihan niiden tasolle yltänyt. Ihan ok ja nätti sivellin kuitenkin, ja ennen kaikkea edullinen.
 

Viimeinen hankintani on make me brow eyebrow gel mascara sävyssä 02 browny brows. Valitsin kahdesta saatavilla olevasta väristä tummemman, ja tämä on kyllä todella tumma! Sävyä voisi sanoa jopa tumman harmaaksi. Tuotteessa on mukana pieniä kuituja, joiden pitäisi ilmeisesti antaa kulmakarvoille tuuheutta. Nythän on muodissa isot kulmakarvat :D Olen käyttänyt tätä muutaman kerran. Parhaiten tuote toimii, kun ennen käyttöä pyyhkii ylimääräisen tuotteen paperipyyhkeeseen. Näin kulmista saa luonnollisemman näköiset, mutta toki tuotetta menee runsaasti hukkaan. Plussaa kätevästä pienikokoisesta harjasta. Hintaa tällä oli 3,09 €.

Onko Essence sinulle tuttu merkki? Voiko mielestäsi halvalla saada laadukasta kosmetiikkaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)