perjantai 7. elokuuta 2015

Elokuun Livbox

Sain jo keskiviikkona iltapäivästä tekstiviestin, että elokuun boksini on noudettavissa. Satuin kuitenkin kurkkaamaan muutamaan blogiin, joissa kyseisen kauneuslaatikon sisältö oli jo esitteillä, ja päätin ettei mikään kiire paketin hakemiselle olekaan. Tästä voi päätellä kuinka innostunut olen elokuun boksista löytyvistä tuotteista :D


Elokuussa teemavärinä on kiva violetti. Sisältöä tuntuu olevan runsaasti, mutta ei taaskaan mitään erityisen mielenkiintoista ja innostusta herättävää.


Kuten viimekin kuussa, boksista löytyy shampoo ja hoitoaine. Tällä kertaa näytetuubit ovat Cutrin COLOR ISM -sarjaa. Näitä ehdin jo tänä aamuna testata. Shampoo on ihanan marjaisan tuoksuista ja pesi tukan hyvin. Hoitoaineessa ei mielestäni ollut niin kivaa tuoksua, mutta tehoiltaan tuote oli ihan peruskauraa. Tulen nämä kyllä käyttämään, vaikka shampoita ja hoitoaineita löytyykin varastoista lähes sata pulloa...


Boksin kiinnostavin tuote on Wella EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion eli suomeksi sanottuna BB-voide hiuksille. Tuote lupaa tehdä tukasta silkinpehmeän ja lisätä kiiltoa sekä kosteutta. Lisäksi se suojaa kuumuudelta ja ehkäisee sähköisyyttä. Varsinainen monitoimituote siis! Tätäkin ehdin jo aamulla testailla. Lisäsin pari pumppausta voidetta hiusten puolivälistä latvoihin ja föönasin kuivaksi. Tukasta tuli pehmeä ja jätin jopa suoristuksen tekemättä. Tästä tuotteesta tykkään paljon, ja ehdottomasti käytän jatkossakin! Hintaa tällä on reilut parikymppiä. Saatavana muun muassa Sokokselta ja Stockmannilta.

Dermosil Structure & Volume Superstrong hiuskiinne on minulle ennestään tuttua tavaraa. Tämä on todella voimakas lakka, joka sopii mielestäni parhaiten erilaisten kampausten kuten nutturoiden kiinnittämiseen. Kätevä 50 ml kokoinen pullo matkustaa näppärästi käsilaukussa.


Lumene alkaakin olla jo boksin vakiobrändi. Tässä kuussa merkiltä on mukana Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel eli tehokosteuttava voidegeeli. Tuote on öljytön ja lupaa syväkosteuttaa ja ravita ihoa, supistaa huokosia, kirkastaa ihon sävyä, tehdä ihosta pehmeämmän ja pitää sen mattapintaisena ja raikkaana. Melkoiset lupaukset yhdelle voiteelle, mutta testaan tätä kuitenkin innolla. Kunhan saan edelliset käytettyä pois alta... Hintaa tällä 50 ml purkilla on 11,90 €. Omani on tarkoitettu rasvaiselle/sekaiholle, saatavilla on myöskin kuivan ihon versio.


Nivea Invisible for Black & White on anti-perspirantti, joka hikoilun ohella suojaa myös vaatteita tahriintumiselta. Boksista saapui näytekokoinen 25 ml:n tuote. Tämä taitaa olla jo kolmas markettimerkkinen halpisdödö lähiaikojen bokseissa. Kiitos riittää jo!

Kubiss London kynsilakan sain sävyssä nro 38, joka on melkoisen barbiepinkki. Kynsilakkojakin on ollut omissa bokseissani viime aikoina ihan kiitettävästi. Ei tästä sen enempää.


Kokonaisuudessaan elokuun boksi oli ilahduttavan runsas, mutta melko tylsä ja yllätyksetön. Voisin sanoa tämän saman viimeisistä kolmesta boksista. Tuntuu, että määrä on korvannut laadun ja kauneuslaatikoissa kiertää samat tuotteet ja samat brändit kuukaudesta toiseen. Toivoisin takaisin boksin alkuaikojen kiljahduksia aiheuttaneita laadukkaita yllätysbokseja! Ehkäpä jo ensi kuussa on aihetta riemuun, kun luvassa on etukäteen paljon mainostettu ja hehkutettu bloggaajaboksi ;)

Mitä mieltä olet elokuun boksista? Entä mitä toivoisit löytyvän syyskuun bloggaajaboksista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)