keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Ihan uus ihanuus!

Nordicfeel-nettikaupassa oli viime viikolla ilmaiset postikulut kaikkiin tilauksiin, joten päätin klikata pari pakollista tuotetta ostoskoriin. Kuten aina tarpeellisia ostoksia tehdessä, eksyin myös tutkimaan sellaisia tuotteita, jotka eivät varsinaisesti olleet listallani.


Ensimmäinen tarvehankinta oli Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Ostin ensimmäisen tällaisen meikkisieneni jokin aika sitten, ja tästä on tullut ykkössuosikkini meikkivoiteen ja peiteaineen levittämisessä. Sientä voi käyttää kosteana tai kuivana, mutta itse tykkään kastella tämän ennen käyttöä. Meikki levittyy tosi tasaisesti ja ohuelti. Suosittelen kokeilemaan! Hintaa tällä oli 10,50 €. Halvemmallakin saa muista nettikaupoista ;)


Toinen pakollinen ostos oli Seche Vite Dry Fast Top Coat, joka on vilahtanut blogissa aiemminkin. Edellinen pulloni alkaa vedellä viimeisiään, joten uusi oli hankintalistalla. Tämä maksoi 9,95 €.


Formula 10.0.6 Keep Me Clean Clarifying Facial Wipes oli täysin random heräteostos. Maksoivat vain 2,50 € ja pakkaus sisältää 25 meikinpoistoliinaa. En ole vielä näitä ehtinyt testata.


Sitten se ihanin osuus koko tilauksessa! Eksyin tutkimaan meikkejä ja bongasin tämän theBalm Balmbini Babies of theBalm Face Palette -kasvopaletin. Paletti sisältää nimensä mukaisesti miniversioita merkin suosituista tuotteista. Mukana on kaksi poskipunaa, yksi korostusväri, kaksi luomiväriä ja kaksi huulituotetta.


Paletti tulee kompaktissa (13x11cm) pahvikotelossa, joka näkyy yllä olevassa kuvassa vasemmalla. Kun ihanuuden avaa, paljastuu sisältä varsin kelvollisen kokoinen peili sekä tietysti itse meikkituotteet. Pakkaus on mielestäni todella suloinen, mutta myöskin näppärä esimerkiksi matkalle mukaan.


Poskipunat ovat sävyiltään vaalean pinkki Down Boy sekä tumma persikkainen Hot Mama. Keskirivissä vasemman puoleisin nappi on kuuluisa Mary-Lou Manizer, ja sen vieressä ovat Shady Lady -luomivärit sävyissä Insane Jane (hohtava ruskea/taupe) ja Jealous Jordana (tumma vihertävän harmaa). Alarivissä vasemmalla on Read MyLips Wanted -huulipuna, josta ihan oikeasti lähtee väriäkin, ja oikealla Special Edition -huulikiilto.

Olen vähän liiankin innoissani tästä ihanasta pikkupaletista! Laatu kaikissa tuotteissa on erinomainen, pigmenttiä löytyy, luomivärit eivät varise ja hintakin oli mielestäni oikein kohtuullinen (26,78 €). Kyllä sitä voi ihminen tulla pienistä asioista onnelliseksi! :)

Oletko sinä tutustunut theBalmin tuotteisiin? Entä mikä pieni asia on viimeksi ilostuttanut sinua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)