maanantai 6. heinäkuuta 2015

Heinäkuun Livbox

On taas kuukauden alku ja Livboxin aika. Heinäkuussa Livboxin teemana on luonto ja jokaisesta boksista lahjoitetaan pieni summa hyväntekeväisyyteen. Boksin teemaväri on luonnollisestikin vihreä ja mukaan valitut tuotteet ovat saaneet inspiraationsa luonnosta. Lisäksi pitkäaikaistilaajille on mukana lahja.


Tässä kuussa boksin sisältö on ensivilkaisulla melkoisen runsas ja ylimääräisenä yllärinä kosmetiikkatuotteiden lisäksi on vielä lisäaineeton ja gluteeniton uutuus, Hula-niminen välipalapatukka.


Schwarzkopf Professional Essensity Color & Repair -kaksikko ei sisällä keinotekoisia hajusteita, silikoneja tai mineraaliöljyjä. Shampoo pesee värjätyt hiukset hellävaraisesti ja hoitoaine hoitaa vahingoittuneita ja huokoisia hiuksia. Tuotteet sisältävät puhtaita ja luonnollisia uutteita, orgaanista granaattiomenaa ja manteliproteiinia. Saatavana parturi-kampaamoista. Molemmat maksavat täysikokoisina 14,90 €. Boksissa 50 ml:n näytteet. Näitä testaan mielelläni!


Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control Daily Foamig Wash on hellävarainen ja raikas puhdistusvaahto päivittäiseen käyttöön. Aloe veraa sisältävä koostumus rauhoittaa herkkää ihoa ja poistaa epäpuhtauksia auttaen ennaltaehkäisemään finnien syntyä. Täysikokoinen tuote 150 ml maksaa 7,95 € ja on saatavilla muun muassa päivittäistavarataloista ja apteekeista. Tästä en ole ihan kamalan innoissani, sillä en yleensä tykkää vaahtoputsareista. Lisäksi tämä taitaa olla jo kolmas vaahtoputsari Livboxista, ja edellinen Herbinakin on vielä käyttämättä...

Sen sijaan HULA Villi karpalo hunajalla makeutettu karpalonmakuinen pähkinävälipalapatukka tulee kyllä käyttöön hyvinkin pian! :)


Lumenelta on ollut viime bokseissa paljon tuotteita mukana. Tällä kertaa laatikosta löytyi Body Refresh Koivu & Hunaja Virkistävä Jalkavoide. Viilentävä voide hoitaa väsyneitä jalkoja. Koivunlehtiuute virkistää ja luomuhunaja kosteuttaa jättäen jalat pehmeiksi. Imeytyy nopeasti. Täysikokoinen tuote 75 ml  maksaa 4,90 €. Tämä ei aiheuta mitään riemunkiljahduksia, mutta kyllä tämäkin testattua tulee.

Klorane Dry Shampoo with Oat Milk on tehokas, mutta hellävarainen kuivashampoo. Poistaa hiuspohjasta ja hiuksista rasvan, antaa ryhtiä ja tuuheutta sekä tekee hiusten muotoilusta helpompaa. Tuote on saatavana apteekeista. 50 ml suihkepullo maksaa 6,40 €. Tykkään kokeilla eri kuivashampoita, joten tämä on kiva tuote!


La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide  on kosteuttava ja rauhoittava geelimäinen vartalovoide. Jättää ihon pehmeäksi ja raikkaan tuntuiseksi sekä auttaa hillitsemään kutinaa. Täysikokoinen tuote 200 ml saatavana apteekeista hintaan 17,10 €. Tämäkin tuote on ok, tulee käytettyä, muttei herätä mitään erityistä mielenkiintoa ja innostusta.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector -huulikiilto on kiitoslahja pitkäaikaistilaajille. Huulikiilto hoitaa ja suojaa huulia sekä korostaa huulten luonnollista kauneutta. Saatavana muun muassa Sokoksista ja Stockmannilta. Täysikokoisen huulikiillon hinta on reilut 19 € (12 ml). Boksissa tullut on 5 ml näytekoko sävyssä 05. Vastaava huulikiilto on tullut boksista aikaisemminkin. Tuolloin sain sävyn 01 ja tykkäsin tuotteesta paljon. Tämä on heittämällä  heinäkuun boksin lempparituotteeni!


Heinäkuun Livbox on mielestäni "ihan kiva". Joku meikkituote lisänä tai esimerkiksi vaahtoputsarin tilalla olisi tehnyt boksista jo tosi kivan ;) Suosikkituotteeni on Clarinsin huulikiilto sekä Kloranen kuivashampoo ja Schwarzkopfin tukkakaksikko.

Mitä sinä pidit heinäkuun yllätyslaatikosta? Oliko sinun boksissasi jotain vaihtoehtoisia tuotteita?

6 kommenttia:

  1. Mäkin oon sitä mieltä, että yksi tosi kiva tuote olisi nostanut boksin tasoa mielenkiintoisammaksi, mutta kaikki tulee mulla käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä siinä onkin, että kokonaan ok boksi on paljon tylsempi kuin boksi, jossa yksi tuote on huippu ja muut plääh :D

      Poista
  2. Minun boksini oli ihan samanlainen. Näköjään yleinen mielipide tässä kuussa tuppaa olemaan "ihan jees". :D Suurin osa tulee käyttöön kuitenkin, mutta tähän ei ole ehkä niin teemallisesti panostettu kuin moniin muihin bokseihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan jees = hajuton ja mauton ;D Onneksi tuotteet tulee kuitenkin käyttöön. Toivotaan, että ens kuussa olis megahyvä boksi! (Ainakin Lumenelta uutuustuote jälleen tulossa...)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)