perjantai 9. lokakuuta 2015

Kesän ja alkusyksyn käytetyimmät

Kesä on enää kaukainen hikinen muisto ja syksykin alkaa olla jo puolivälissä. Ajattelin kuitenkin esitellä joitakin lempparijuttujani viimeisten kuukausien ajalta.

Meikinpoistoon ja kasvojen puhdistukseen olen käyttänyt jo useamman paketin Garnier Micellar Cleansing Wipes -puhdistuspyyhkeitä. Näillä lähtee hyvin jopa vedenkestävä ripsiväri. Käytän pyyhettä poistamaan enimmät meikit, minkä jälkeen putsaan vielä geelimäisellä tai vaahtomaisella putsarilla sekä misellivedellä tai kasvovedellä. Puhdasta tulee! Liinoja on paketissa 25 kpl ja hinta pyörii viiden euron hujakoilla ostopaikasta riippuen.

Tukkatököteistä käytetyin on ollut  XZ Muumi Niiskuneiti Selvityssuihke, jota suihkin hiustenpesun jälkeen pyyhekuivaan tukkaan. Tämä taltuttaa takut, ehkäisee sähköisyyttä ja tuoksuu herkulliselta! Omani taisin ostaa Tokmannilta muutamalla eurolla. Sopii niin lasten kuin aikuistenkin hiuksiin.

Balea Trend It Up Lovely Berries Volumen Puder on hiusten tyveen kohotusta tuova puuteri. Tuoksuu ihanan marjaisalta, eikä jätä tummaan tukkaan vaaleita laikkuja. Tämä on ostettu Saksasta, mutta vastaavia hiuspuutereita löytyy monilta marketti- ja kampaamomerkeiltä.


Etenkin kesäaikaan vartalon kosteutukseen näppäriä ovat erilaiset suihkutettavat voiteet. Fruttini Body Lotion Spray -kosteusvoiteita minulta löytyy tuoksuissa persikka-päärynä ja kookos-banaani. Nämä ovat kevyitä, maitomaisia ja nopeasti imeytyviä. Omani olen löytänyt Saksasta muutamalla eurolla, mutta jos joku tietää mistä Fruttinin tuotteita voisi tilata Suomeen, niin otan tiedon kiitollisena vastaan. Erityisen käteviä ovat merkin suihkugeelit, joiden purnukassa olevan koukun avulla niitä voi ripustaa suihkuverhotankoon lypsettäväksi :)



Käytän kasvoilla seerumin ja kasvovoiteen jälkeen ennen meikkivoidetta erillistä meikinpohjustustuotetta eli primeria. Yksi varastojeni käytetyimmistä on Kicks Blur Primer, joka nimensä mukaisesti blurraa ja tasoittaa ihoa sekä sen sävyä. Tuote sisältää silikonia, mutta ei ole varsinaisesti silikonisen tuntuinen. Itse en esimerkiksi tykkää hehkutetusta Benefitin Porefessional pohjustajasta sen silikonimaisuuden takia. Kicksin versio ei jää iholle pyörimään, vaan sulautuu ja jättää miellyttävän pinnan kasvoille. Ostin tämän aikoinaan jollakin alennuksella, jolloin hintaa jäi hieman reilut 10 €. Tarkkaa normaalihintaa en tiedä.

Lumene Matt Control Oil-Free Foundation oli kovassa käytössä kesäaikaan. Tämä on öljytön mattameikkivoide, joka sopii parhaiten rasvaiselle sekä sekaiholle. Peittävyys on hyvä. Itselläni on tästä vaalein sävy (0 Valon hehkua), joka sopii oikein hyvin kalpeanaamoille. Pysyy kasvoilla nättinä koko päivän, ainakin puuterilla kiinnitettäessä. Hinta pyörii 15 euron paikkeilla.


Meikkipohjan kiinnittämiseen käytän aina jonkinlaista suihketta. En oikeastaan ole huomannut suurempia eroja siinä, minkä merkin kiinnityssuihketta käytän. Viime kuukausien suosikkini ovat olleet e.l.f. MakeUp Mist & Set ja Make Up For Ever Mist & Fix O2. Elfin suihke sisältää aloeta, vihreää teetä, kurkkua sekä A-, C- ja E-vitamiineja. MUFEn suihke lupaa pitkäkestoista pitoa ja kosteutusta. Näiden lisäksi käytän Urban Decayn, Avonin ja Makeup Academyn (MUA) suihkeita. Tuotteiden hinnat ovat muutamasta eurosta muutamaan kymmeneen euroon.


Luomiväripaleteista ehdottomasti eniten käytetty ja rakastettu on Too Faced Chocolate Bar, joka näyttää ja tuoksuu suklaalevyltä. Paletissa on monipuoliset sävyt niin arkeen kuin juhlaan. Laatu on erinomainen. Tämä olisi se paletti, jonka pelastaisin palavasta talosta ;D Hinnaltaan tämä ei ole edullisimmasta päästä, siksi olinkin erityisen iloinen kun joulupukki tämän aikoinaan toi. Tykkään tästä enemmän kuin UD:n Naked-paleteista, mikä on jo aika paljon.


Huulituotteissa tykkään neutraaleista sävyistä ja miellyttävistä koostumuksista. En juurikaan käytä huulipunaa, sillä en tykkää sen tunnusta. Huulikiillot, erilaiset kynät ja sävyttävät huulivoiteet ovatkin niitä minulle mieluisimpia tuotteita. Astor Soft Sensational Lipcolor Butter on kosteuttava väriäantava huulikiiltokynä. Tämä on minulla ilmeisesti sävyssä numero 008, mutta itse sävyn nimi on jo kulunut pois. Kynä on seikkaillut laukussani useita kuukausia ja sitä on käytetty ahkerasti. Ostin tämän aikoinaan Saksasta muutaman euron hintaan. Tietääkö joku saako Astoria tilattua Suomeen?

Toinen nudehuulituotesuosikkini on ollut Dermosil Slim Lipstick Balm sävyssä Nude Pink. Tällä tulee helposti ja nopeasti kivat huulet. Tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty Dermosilin verkkokaupassa, mutta korallisempaa sävyä on saatavilla. Hinta 7,50 €.


Tuoksulempparini niin edellisen kesän kuin sitäkin edellisen kesän osalta on The Body Shop Vineyard Peach Body Mist. Kyseessä on persikkainen sokeriruokoa sisältävä vartalosuihke, joka on ilmeisesti jonkinlainen kausituoksu. Minulla on menossa toinen pullo. Molemmat olen ostanut 10 euron hintaan. Suosittelen nuuhkimaan, jos törmäät tähän ja tykkäät kevyen makeista tuoksuista.


Lopuksi lehtisuosikkini People StyleWatch. Tämä on varmaankin suunnattu teini-ikäisille ja parikymppisille, mutta itse olen tätä kyllä näin vanhempanakin tykännyt lukea ;) Itseasiassa myös äitini selaa tätä lehteä innoissaan aina kylään tullessaan. Lehti ilmestyy kuukausittain, tosin kesän aikana ainakin Tampereen Sokoksella oli tämän ilmestymisessä jotain viivettä, ja alkusyksystä pompahtikin muutaman viikon sisään myyntiin sekä kesä-, heinä- että elokuun numerot. Suosittelen tutustumaan tähän lehteen, jos tykkää kauneus/muoti/pukeutumis/meikki yms. hömpästä! Täältä voi käydä etsimässä lähimmän myyntipisteen ja kurkkimassa ilmestymispäiviä.

Mikä on sinun tämän hetkinen lempparijuttusi?

4 kommenttia:

  1. Miselliliinat ja Lumenen meikkivoide ovat munkin suosikkeja! Ja Fruttineja kaipaisin kauppoihin, tulisivatpa ne vaikka Sokokselle vakituisesti myyntiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokoksella oonkin joskus muutaman Fruttinin nähnyt myynnissä. Toivoisin kanssa, että tulisivat vakituiseen valikoimaan ja tietty vielä kaikissa mahdollisissa tuoksuvaihtoehdoissa ;)

      Poista
  2. Mulla ei pahemmin suosikkeja oo, kun en juuri mitään käytä :D Mut kerros tyhmälle et mitä toi misellivesi oikein on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, käytä nyt ainakin puhdistus- ja kosteustuotteita, jos ei muuta ;D

      Misellivesi on hyvin yksinkertaistettuna puhdistusvesi, joka sisältää misellejä. Misellit taas on erityisen molekyylirakenteen omaavia palluroita, jotka nappaa rasvan ja lian mukaansa. Jos haluat yksityiskohtaisemman selostuksen niiden lipidirakenteesta, niin kerron kyllä mielelläni :D

      Suosittelen testaamaan esim. Garnierin tai Herbinan misellivettä. Käytetään ihan samaan tapaan kuin kasvovettä eli pumpulivippa kosteeks ja pyyhitään kasvot. Tää ihmevesi sopii myös kiireisille (ja laiskoille), koska poistaa myös meikin eikä vaadi poishuuhtelua. Ja tosiaan saatavilla myös tossa liinamuodossa, jonka esittelin postauksessa.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)