keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Lokakuun Livbox

On aika tutustua lokakuun Livboxin sisältöön. Tässä kuussa silkkipaperi oli kultainen ja teemana syksyn tulo.


Boksi sisälsi yhteensä kahdeksan tuotetta, joista yksi oli pitkäaikaistilaajan lahjus. Aika runsas setti siis.


Vaseline intensive care spray moisturiser on suihkutettava vartalovoide, joka levittyy ja imeytyy nopeasti. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Boksissa tullut täysikokoinen tuote (vajaat 200 ml) maksaa noin 5,50 €. Itseltäni löytyy jo tämä, ja olen tästä kyllä tykännyt. 

Pepsodent White Now Gold on valkaiseva hammastahna. Lupaa säännöllisesti käytettynä poistaa tummentumia ja kirkastaa hampaita. Täysikokoinen tuubi 75 ml maksaa 4 €. Vaikka tuotteen sanotaankin olevan turvallinen kiilteelle, niin itse en näitä valkaisevia tahnoja kuitenkaan uskalla käyttää. Lisäksi aiheuttavat minun herkille hampaille inhottavaa vihlomista. Tämä menee siis eteenpäin, jos joku vain huolii...


L'Occitane Almond Shower Oil on suihkuöljy, joka jättää ihon pehmeäksi ja hyvän tuoksuiseksi. Sisältää nimensä mukaisesti manteliöljyä ja ravitsevia lipidejä. Ovh 250 ml:n purkille on 19,50 €. Boksissa tuli 35 ml näyte. Tätä testaan oikein mielelläni, tuoksuu ihanalta!

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Excellium Plumping Spray on tuuheuttava suihke, joka aktivoi hiuspohjan toimintaa sekä ylläpitää hiusten elinvoimaa. Tarkoitettu erityisesti hennoille ikääntyville hiuksille. 200 ml pullo tätä maksaa 17,50 €. Boksissa 50 ml näytekoko. Tätä testaan myöskin mielelläni.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Excellium Taming Shampoo on pörröiselle ja karhealle aikuiselle tukalle suunnattu siloittava shampoo. Kustantaa saman verran kuin tuuhennusspray-ystävänsä. Boksissa tuli 30 ml näyte. Shampoita on tullut viime bokseissa tasaiseen tahtiin, mutta kyllähän tämäkin testaukseen menee...


Lokakuussa Lumenelta on mukana Nude Perfection Glow Foundation eli heleyttävä meikkivoide. Tämän ehdinkin jo hankkia kuukausi takaperin, joten tuttu tuote kyseessä. Sain boksista sävyn 1 Kultahiekka, joka lienee liian tumma kalpealle naamalleni. Ovh 30 ml tuubilla on 17,90 €.

SkinGain on jauhemuodossa oleva veteen sekoitettava  kollageenibuusteri. Kaunistaa ihoa, vahvistaa kynsiä ja hiuksia sekä auttaa nivelvaivoihin. Tuote on valittu vuonna 2014 Vuoden Hoitotuotteeksi. Boksissa tuli yksi annospussi, suositeltavaa on käyttää 1-2 annosta päivittäin. Kun jauhe sekoitetaan veteen, pitäisi syntyä raikas sitruksinen juoma. En tiedä uskallanko kokeilla tätä ;D

Viimeinen tuote on kiitoslahja pitkäaikaistilaajille. Kyseessä on Bellapierre cosmetics Hohdepuuteri sävyssä Champagne. Tuotetta voi käyttää kasvoille, huulille ja kynsille. Pikatestauksella vaikuttaa aivan keijupölyltä! Hintaa pikkupurkilla on 13 €.


Lokakuun boksi oli mielestäni ok. Jos en olisi hankkinut vaseliinisprayta jo keväällä, olisin siitä varmasti todella mielissäni. Samaten meikkivoiteen kohdalla, jos en olisi sitä ehtinyt jo itse hankkia. Tässä tulee mielestäni hyvin esille Livboxin ongelma: odottaisin boksin olevan edelläkävijä, mutta jotenkin tuntuu, että se on aina askeleen jäljessä. Harmillista.

Oliko lokakuun laatikko Sinun mieleesi?

2 kommenttia:

  1. Mä sain vähän erit hiustuotteet, mutta tuo suihke kuulostaa kivalta. Harmi, ettei Lumenen meikkivoide taida mulle oikein sopia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin, että noissa tukkajutuissa on ollut vaihtelua. Tuo meikkivoide ei ole oikeassa sävyssäkään mikään suosikkini, sillä sen peittävyys on makuuni aivan liian olematon. Ehkä sitä voisi sekoittaa johonkin toiseen tuotteeseen... tai antaa suosiolla eteenpäin ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)