perjantai 5. helmikuuta 2016

Livbox helmikuu 2016

Helmikuun Livboxin teemana on ystävänpäivän kunniaksi ystävyys. Boksi sisältää uutuustuotteita, joita voi testailla oman ystävänsä kanssa. Jokaisesta helmikuun lahjatilauksesta on lahjoitettu euro HelsinkiMissiolle, joka tekee työtä yksinäisyyttä vastaan.


Silkkipaperi on väriltään viime kuun tapaan pinkki. Boksi tuntui painavalta, ja se onkin suhteellisen täysinäinen. Laatikko sisältää kahdeksan tuotetta ja kaksi extrajuttua.


Dove DermaSpa Goodness on omega- ja tyrniöljyä sisältävä vartalovoide, joka imeytyy nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti. Voide on ihanan täyteläistä ja siinä on miellyttävä tuoksu. Tämä tulee ehdottomasti käyttöön. 200 ml purtilo maksaa noin 6 €.

Sanex Advanced Hydrate 24h on käsivoide, joka kosteuttaa ihoa vuorokauden ympäri. Se lupaa suojata kuivumiselta ja hilseilemiseltä. Saatavana hyvinvarustelluista apteekeista hintaan 4,90 €. Tässä tuotteessa on hyvin epämiellyttävä haju, josta tulee mieleen lähinnä sairaalan puhdistuskemikaalit. Koostumus on melko luirua ja tuote imeytyy lupausten mukaan nopeasti. Kamalan hajunsa takia jäänee kuitenkin käyttämättä :(


Cutrin Chooz Anti-Frizzer on silottava kiiltovoide. Se tekee tukasta pehmeän ja kiiltävän sekä vähentää sähköisyyttä ja pörröisyyttä. Tuote on kehitetty erityisesti suomalaisille hiuksille pohjoisiin olosuhteisiin. 75 ml kustantaa noin 16 €. Tätä ehdin jo aamulla testaamaan pyyhekuivaan tukkaan ennen föönausta, tykkäsin! Tuotetta voi halutessaan käyttää myös kuivaan kuontaloon.

Rich Miracle Renew CC Shampoo sisältää rypäleuutetta, joka kirkastaa hiusväriä ja suojaa tukkaa ympäristön haitoilta. Complete Care shampoo palauttaa hiuksille elinvoimaa ja nuorekkuutta. 250 ml purkki maksaa 14,90 €, boksista tuli 50 ml näyte. Tällä pesin aamulla tukan ja täytyy sanoa, että tykkäsin tästäkin. Tuoksu oli miellyttävä, shampoo vaahtosi ja pesi hyvin. Hiukset jäivät ilmavan ja tuuhean tuntuisiksi.


Mitä olisikaan Livbox ilman Lumenen tuotetta? Tässä kuussa vuorossa on Lumene Bright Now Vitamin C Sleeping Cream, joka on heleyttävä ja ravitseva yövoide. Koostumus on ihanan täyteläistä ja voide tuoksuu miellyttävältä. Tuote sisältää runsaasti suomalaisen lakan antioksidantteja sekä tehokasta kapseloitua C-vitamiinia. Tätäkin ehdin jo testaamaan viime yönä, ja tykkäsin paljon! Iho oli aamulla pehmeä ja hyvin ravittu. 50 ml purkki maksaa 19,90 €, boksissa tuli 15 ml matkakoko joka ainakin Sokoksen nettikaupassa kustantaa 5,50 €.

Helmikuun boksin ehdottomasti tylsin tuote on Colgate Max White One Optic. Kyseessä on taas kerran valkaiseva hammastahna, joita en edelleenkään käytä. Tuotteen sanotaan sisältävän optisia kirkasteita, jotka saavat hampaat näyttämään valkoisemmilta välittömästi. Ovh 3,29 €/75 ml. Boksista tuli pikkuruinen 19 ml näytetuubi.


Meikkipuolesta vastasi tällä kertaa kynsilakkakaksikko. Sally Hansen Miracle Gel -sarjasta sain vihertävän lakan sävyssä 290 Grey Matters sekä aktivaattorina toimivan päällyslakan. Lakat reagoivat keskenään niin, että kynsille muodostuu kova ja kiiltävä geelilakkamainen kerros. Kovettamiseen ei tarvita UV- tai led-valoa, eikä erillistä aluslakkaa tarvita. Geelilakkaus lähtee pois tavallisella kynsilakanpoistoaineella. Lakat ovat hinnaltaan 12,50 €/kpl. Näitä testaan mielelläni!


Ylimääräisinä ylläreinä boksista löytyi Colgaten glitterinen hammasharja (Ovh 2,65 €) ja askillinen Pandan ranskalaisia pastilleja (Ovh 1,49 €/80 g).


Mielestäni helmikuun boksi oli jo hiukkasen parempi kuin aikaisemmat laatikot. Suosikkejani ovat Cutrinin tukkatöhnä, Richin shampoo, Lumenen yövoide ja Doven rasva. Hammastahnaa ei tarvisi bokseista enää löytyä, ainakaan valkaisevaa...

Mitä sinä tykkäsit helmikuun Livboxista?

2 kommenttia:

  1. Lumenen uutuutta olisi kiva kokeilla, mutta muuten oli taas aika perustuotteet boksissa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)