maanantai 1. helmikuuta 2016

Ensimmäinen tilaus eleveniltä

Viime vuoden lopulla Suomeen saapunut eleven.fi on kosmetiikkaintoilijan aarreaitta. Verkkokaupassa on tarjolla runsas valikoima tuotteita useilta eri merkeiltä. Muun muassa the Balm, Wet n Wild, NYX, Revlon ja Anastasia Beverly Hills kuuluvat valikoimiin. Uutiskirjeen tilaamalla saa ensimmäisestä tilauksesta -11 % alennusta. Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa ja yli 50 euron tilaukset saa ilman postikuluja.


Ihastuin The Bodyshopilta tilaamaani omppusuihkugeeliin, ja päätin tilata sille seuraajan. Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs Bath and Shower Gel tuoksuu makealta omenalta. Puolen litran pönikän sai hieman vajaalla 8 eurolla.


Lontoossa reissaillessani olen törmännyt Dirty Worksin tuotteisiin, ja tykännyt kaikista kokeilemistani todella paljon. Dirty Works You Soft Touch Hand Cream on jäänyt mieleen erityisen mieluisana käsirasvana. Olinkin innoissani, kun huomasin vanhan suosikkini elevenillä. Tuoksusta tulee mieleen ihan Lontoo! 100 ml purtilo maksoi 6,80 €.


Max Factor Facefinity All Day Primeria olen halunnut testata jo siitä lähtien, kun se kauppojen hyllylle ilmestyi (eli ikuisuuden). Lähes 20 euron hinta ei ole kuitenkaan houkuttanut, mutta nyt kun tuote oli "vain" 14,80 € niin klikkasin pohjustajan ostoskoriin. Toivottavasti on hyvää! Kädelle tehdyn pikatestauksen perusteella koostumus on ainakin kovin luirua.


Kaksi vanhaa tuttua tuotetta olivat sellaisia "tylsiä pakko-ostoksia" :D Maybelline The Rocket Volum' Express Mascara vedenkestävänä versiona on yksi suosikkiripsiväreistäni. Lisäksi saman merkin FIT me! Concealer sävyssä 15 on hyvä peruspeiteaine nopeaan arkimeikkiin.


Viimeisenä tuotteena on NYX Micro Brow Pencil -kulmakynä sävyssä Brunette. Valitsin sävyn, koska se oli mustan lisäksi ainoa jota oli saatavilla ;) Sopinee kuitenkin tummanruskean tukan kanssa. Olen kuullut tästä kulmatuotteesta paljon hyvää, joten odotan innolla että pääsen tätä itselleni kokeilemaan. Hinta oli 15,40 €.


Sellainen oli ensimmäinen tilaukseni eleveniltä. Onko joukossa tuttuja tuotteita? Erityisesti kaipaan mielipiteitä Max Factorin primerista ja NYXin kulmakynästä, jos olet niitä testannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)