torstai 7. tammikuuta 2016

I love me -messusaalis 2015

Kauneus- ja terveysaiheiset I love me -messut järjestettiin Helsingissä Messukeskuksessa 16.-18.10. ja ne olivat supersuositut. Yhteensä messuilla vieraili oli 50 000 kävijää. Vaikka messuista on ehtinyt jo vierähtää useampi kuukausi, halusin silti koota postaukseksi esittelemättä jääneet messuostokseni.

Nämä olivat kolmannet I love me -messut, joihin osallistuin. Olin liikkeellä äitini kanssa, ja messuilupäiväksemme valikoitui perjantai. Viihdyimme paikalla yhteensä seitsemisen tuntia, toki osa ajasta kului syömässä käymiseen jne. Messuilla on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että yhdessä päivässä ei millään ehdi kaikkea. Mielellään olisin messuillut vielä toisenkin päivän ;D


Real Techniques Setting Brush oli ollut ostoslistallani jo jonkun aikaa, joten kun törmäsin siihen messuilla niin olihan se otettava mukaan. En muista siveltimen tarkkaa hintaa, mutta veikkaisin 8 euroa. Sivellin on taattua Real Techniquesin laatua.


Muista meikkijutuista mukaan tarttui entuudestaan tuntemattoman merkin luomiväriviisikko sekä Livboxin kautta tutuksi tulleen merkin poskipuna. Absolute New York True Palettes Element sisältää todella pigmenttisiä hohtavia luomivärejä. Värinappien laatu muistuttaa hiukan Wet 'n' wildin luomivärejä. Tämänkään tarkkaa hintaa en muista, mutta alle 10 euroa kuitenkin. Paese Blush on arganöljyä sisältävä poskipuna, jonka ostin sävyssä 35. Aiemmin olen saanut merkiltä Livboxista toisen sävyisen punan sekä luomivärin. Tuotekehitystä on pakkauksen osalta tapahtunut, sillä puna on pakattu näppärään fläppikorkkiseen rasiaan kierrekorkin sijaan.


Moomin Detangling Brush oli pakko ostaa, koska rakastan Haisulia! Harjoja oli saatavilla monella muullakin Muumilaakson hahmolla varustettuna, mutta tämä violetti oli ehdottomasti paras. Myöhemmin olen nähnyt näitä myytävänä ainakin Tokmannilla noin 10 euron hintaan.


Ziaja Cocoa Butter Hand Cream tuplapaketin ostin, koska tämä on yksi lempikäsirasvoistani. Tuoksuu kaakaolle ja imeytyy nopeasti! ACO Limited Edition Bodylotion oli ilmaislahjus Yliopiston apteekin pisteeltä, kun osallistui johonkin kilpailuun. Tämä on miedosti raparperilta ja vadelmalta tuoksuva vartalovoide. Ehkä hiukan kevyt ainakin näille tämän hetkisille pakkasille.


Treaclemoon Those Lemonade Days on ihana sitruksinen suihkugeeli, jota olen jo puoli pulloa tuhlannutkin. Tykkään paljon!


Sitten kaksi misellivettä. Puhas Loodus Cornflower Micellar Water on meikinpoistoon, puhdistukseen ja kasvovedeksi tarkoitettu tuote. Tuoksuu miellyttävältä ja toimii hyvin. Tätä virolaista brändiä näin myynnissä ainakin Siljan Tukholman-laivalla. Lierac Micellar Cleansing Water Face & Eyes on kätevä 50 ml matkakokoinen pullo. Tätä en ole vielä testannut, mutta tuoksu on melko parfyyminen.


Hiusjutuista mukaan tarttui kaksi ostosta ja yksi kaupanpäällinen. Macadamia Healing Oil Treatment on hiuksiin jätettävä hoitava öljy. Tätä voi käyttää sekä kuivaan että kosteaan tukkaan. 10 ml näyte taisi tulla Haisuli-harjan kylkiäisenä. Batiste Heavenly Volume on ilmeisesti sarjan tuuheuttavan XXL-kuivashampoon tilalle tullut uusi paranneltu versio, jota voi käyttää myös vastapestyyn tukkaan tuomaan tyvikohotusta. Batiste Neon Lights on granaattiomenan ja jasmiinin tuoksuinen limited edition -kuivashampoo. Näitä en ole vielä testannut, sillä ensin täytyy käyttää pois "muutama" muu kuivis. Nämä taisivat olla messualessa 5 euroa/kpl.


Vuoden 2014 messuilla jaettiin hurja määrä erilaisia näytteitä ja minituotteita. 2015 näytteitä ei enää saanutkaan joka kojulta, ja saalis jäikin niiden osalta hyvin suppeaksi. Pari pussia teetä, huuhteluainenäyte, muutama tukka-aine ja pari rasvanäytettä. Siinä se. Harmillista, sillä näytteiden ja pikkutesterien avulla voi joskus löytää itselleen uusia suosikkituotteita.





Lisäksi ostin messujen virallisen messukassin, jonka painatuksena on alla oleva teksti. Kassi on todella jämäkkää kangasta ja laadukkaan tuntuinen. Nyt kun vihdoin saan sen tyhjennettyä kosmeroinasta, niin voin ottaa sen esimerkiksi kauppakassiksi... jos raaskin :D


Tänä vuonna I love me -messut järjestetään 21.-23.10.2016. Sitä odotellessa!

Tykkäätkö sinä käydä messuilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)