lauantai 2. tammikuuta 2016

Joulun kosmetiikkalahjat

Koska joulupukki on tietoinen kosmetiikkahulluudestani, saan joka joulu ainakin muutamia aiheeseen liittyviä paketteja. Tänään kerron mitä lahjakääröistä tänä jouluna paljastui. Lisäksi esittelen The Body Shopille tekemäni tilauksen, joka oli joulupukin sponsoroima ;)

Maybelline Baby Lips Winter Delight on neljän huulirasvan limited edition talvikokoelma. Tämä oli toivelistallani. Settiin kuuluu punainen Sweet apple, joka tuoksuu mausteiselta joululta ja antaa hyvin väriä. Sugar cookie on hennon vaaleanpunainen ja tuoksuu makealta. Mint candy on ihana raikas minttuinen rasva, josta ei jää huulille mitään väriä. Hot cocoa tuoksuu kaakaolta ja on sävyltään nude.
 

I Love Cosmetics Cherry Almond Sparkle on aivan ihana kirsikan tuoksuinen suihku- ja kylpyaine. Pieni 100 ml purnukka tuli söpössä lahjapakkauksessa.


Koska huulirasvoja ei koskaan voi olla liikaa, paljastui paketeista vielä kaksi purkkimuodossa olevaa huulten kosteuttajaa. Dermosil huulibalsamit oli pakattu niin ikään kivaan lahjapakkaukseen. Toinen purnukka sisältää viileän minttuista huulirasvaa ja toinen makean vaniljaista.


Freeman Honeydew & Chamomile Sleeping Mask on kuivalle iholle tarkoitettu yli yön käytettävä kasvonaamio. Tuote sisältää hunajamelonia, kamomillaa ja kookosöljyä. Lupaa rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Tätä olen kokeillut jo muutaman kerran. Tykkään! 

Yllättäen kaikista tylsimmän näköinen purkki on osoittautunut oikeaksi suosikkituotteeksi. Orion Pharma Biorion Shampoo on normaalille ja kuivalle tukalle suunnattu tuuheuttava ja kosteuttava shampoo. Sisältää kofeiinia, B3-vitamiinia ja B5-provitamiinia, jotka stimuloivat hiuspohjan verenkiertoa edesauttaen sen elinvoimaa. Olen käyttänyt ainoastaan tätä shampoota joulusta lähtien. Puhdistaa tukan hyvin ja antaa ohuelle lättähiukselle volyymia. Suosittelen kokeilemaan!


Maybelline The Blushed Nudes on jatkoa merkin nudepaletille. Tällä kertaa luomiväreissä on mausteena  roosahtavia/punertavia sävyjä. Pigmentti on ok ja paletti näppärän kokoinen.


The Body Shopin verkkokauppaan tein tilauksen vuoden toiseksi viimeisenä päivänä. Paketin sain noutaa jo tänään SmartPostista, joten toimitus oli todellakin nopea ottaen huomioon, että eilen oli pyhäpäivä. Aleosastolta löytyi Vitamin E Cream Exfoliator, joka on jojobahiukkasia (?) sisältävä kuorintavoide kasvoille. Poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet tehden ihosta pehmeän. Hintaa tällä 75 ml tuubilla oli 12,53 €. Vitamin E Nourishing Night Cream on yövoide, johon tutustuin vuoden 2014 joulukalenterin kautta. Tästä on tullut lemppariyövoiteeni. Ihanan ravitseva ja kosteuttava! Harmikseni tämä ei ollut alennuksessa, vaan jouduin pulittamaan 50 ml purnukasta 25,20 €.


Vihdoin onnistuin saamaan käsiini tätä ihanaa omenaista kausisarjaa. Glazed Apple Shower Gel on voimakkaasti omenan tuoksuinen suihkugeeli. 250 ml pullo kustansi 6,09 €.


Vielä kolme muutakin suihkugeeliä löysi tiensä ostoskoriini. Early-Harvest Raspberry on vadelmainen, Vineyard Peach persikkainen ikisuosikkini ja Sweet Lemon ihana sitruksinen vartalonpesu. Nämä ovat kaikki 250 ml pulloja ja maksoivat kappaleelta 6 €. En malta odottaa, että pääsen käyttämään näitä!


Tykkäätkö sinä saada lahjaksi kosmetiikkaa? Entä oletko jo ehtinyt tekemään tuhoja alennusmyynneissä?

2 kommenttia:

  1. Tuo shampoo vaikuttaa kiinnostavalta. Tiedätkö mistä voisi ostaa, apteekeista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ainakin verkkoapteekeista näyttää löytyvän noin 13 euron hintaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)