tiistai 5. tammikuuta 2016

Livbox tammikuu 2016

Joulukuun Livbox jäi blogissa esittelemättä, sillä sain laatikon käsiini Postin lajitteluviivästysten takia yli viikon myöhässä. Tänään kuitenkin saapui vuoden 2016 ensimmäinen boksi ihan ajallaan, ja nyt onkin aika kurkistaa mitä tuotteita tammikuun iloksi on valikoitunut.


Boksin teemavärinä on pirteä pinkki, jonka siivittämänä toivotetaan uusi ihana, jännittävä ja hauska vuosi tervetulleeksi. Laatikon luvataan sisältävän tuotteita niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin hyvinvointiin.


Ensimmäinen tuote on vähintäänkin hämmentävä. TENA Skin Cream on päivittäiseen käyttöön soveltuva kosteuttava perusvoide. Sisältää E-vitamiinia sekä luonnollisia öljyjä. Saatavana hyvinvarustelluista apteekeista sekä TENA-verkkokaupasta. 150 ml maksaa noin 5 euroa ostopaikasta riippuen. Ensitestauksella tämä hajusteeton rasva tuntuu miellyttävältä iholla, mutta imeytyminen ei ole kovin pikaista.


CUTRIN Sensitive Rescue Dry Scalp Moisturizer on niin ikään hajusteeton tehokosteuttaja. Kyseessä on hiuspohjaan annosteltava tuote, joka rauhoittaa ja suojaa kuivaa ja kireää päänahkaa. Ei rasvoita hiuksia, eikä tarvitse huuhdella pois. 75 ml maksaa 14,90 €. Tätä kokeilen ihan mielelläni, sillä nämä kovat pakkaset kyllä kuivattavat ihon ihan päästä varpaisiin.


Philosophy Miracle Worker on anti-aging kosteusvoide. Sen korkea antioksidanttipitoisuus suojaa ja auttaa palauttamaan ikääntyneen ihon elinvoiman. Sopii myös herkälle iholle. Voidaan käyttää päivä- ja yövoiteena. 60 ml purkki maksaa huimat 54,90 €. Boksissa tuli 7 ml ilmaisnäyte. Tämä vaikuttaa kiinnostavalta, testaan mielelläni.


SB12 suunhoitoaine on pahanhajuiseen hengitykseen tarkoitettu suuvesi. Lupaa antaa raikkaan hengityksen 12 tunniksi. Sisältää myös fluoria, joten hoitaa hampaita samalla. Boksissa tuli miedon mintun/mentolin makuinen 50 ml näytekoko. Käytän yleensä vain ja ainoastaan Elmexin vihreää hammashuuhdetta, joten nähtäväksi jää pääseekö tämä myrkkyliemi käyttöön ;D


Ainoa meikkituote tammikuussa on Lumene True Mystic Precise Tip Eyeliner. Silmänrajaustussi on uutuustuote, jossa on joustava kapea kärki. Tuotteen koostumus on nopeasti kuivuva, vettä hylkivä ja tahraamaton. Värivaihtoehtoina ruskea ja musta. Ovh 12,90 €. Olen todella huono rajaamaan silmiä, mutta luulen että tällä tussilla on pakko tehdä muutamat kokeilut. Vaikuttaa helppokäyttöiseltä ja pigmenttiseltä.


Ylimääräisinä lahjuksina boksista löytyi kaksi tuotetta. Salus Alpenkraft hunaja-yrttivalmiste sisältää timjamia ja eukalyptusöljyä, jotka rauhoittavat ärtynyttä kurkkua ja nielua. Suositellaan erityisesti laulajille ja puhetyöläisille. 250 ml maksaa 14 €. Boksissa 10 ml ilmaisnäyte. ANYDAY nuts Cashewpähkinät on paahdettu ilman öljyä, eikä niihin ole lisätty suolaa. Saatavana päivittäistavarakaupoista hintaan 2,09 €/ 60 g.


Mielestäni tammikuun boksi oli aika yllätyksetön, mutta ihan kiva. Eniten innoissani olen päänahkavoiteesta ja naamarasvasta. Ja pähkinöistä :D

Mitä mieltä olet tammikuun Livboxista? Oliko sinun boksissasi samat jutut?

2 kommenttia:

  1. Mä lopetin tilauksen, eikä tässä oikein olisikaan ollut mitään erityistä. Pähkinät olisi maistunut, mutta muuten tosiaan vain ihan kiva sisältö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua miten näihin bokseihin valikoituukin nykyään näin tylsiä tuotteita. Maailma on kuitenkin täynnä ihania ja kiinnostavia kosmetiikkajuttuja ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)