torstai 12. toukokuuta 2016

Cocopanda tilaus nro 2

Noin kuukausi takaperin esittelin ensimmäisen tilaukseni Cocopanda-verkkokaupasta.Tänään vuorossa on toisen tilaukseni saalis. Cocopanda on siis kosmetiikkaan erikoistunut verkkokauppa, josta löytyy monipuolisesti eri tuotemerkkejä. Tasaisin väliajoin sivuilla on todella hyviä tarjouksia, ja tilauksen toimitus on aina loppusummasta ja tilausmäärästä riippumatta ilmainen.


Sivustoa selaillessani missionani oli löytää jokin kosteuttava suihke hiuksille. Ostoskoriin päätyi Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist, josta olen kuullut paljon hyvää. 250 ml pullo maksoi tilaushetkellä 10,80 €. Tällä hetkellä hinta näyttäisi olevan 14,40 € ja 500 ml pullolla 22,45 €. Olen käyttänyt tätä sekä kosteaan tukkaan ennen föönausta että kuivaan tukkaan tuomaan kosteutusta. Suihke tulee spraypullosta tasaisena ja miellyttävä, ja tuoksu on mukavan neutraali. Tykkään paljon ja voisin ostaa uudestaankin! Suihketta voi käyttää myös ihon kosteuttamiseen, mutta sitä en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan.


label.m Protein Spray suojaa hiuksia UV-säteilyltä ja muotoiluvälineiden kuumuudelta. Proteiinisuihke tasoittaa hiusten huokoisuutta ja sopii kaikille hiustyypeille. Suihke sopii myös värjätyn hiuksen hoitoon estäen värin haalenemista. Tuote suihkutetaan kosteaan tai kuivaan tukkaan, hierotaan tyvestä ja kammataan läpi. Itse olen käyttänyt tätä ennen föönausta pyyhekuivaan hiukseen. Mielestäni tuote antaa myös jonkin verran volyymia tukkaan, mikä on tietysti aina tervetullutta. Hintaa 250 ml pullolla oli 14,75 €, tällä hetkellä 19,70 €.


Tilauksen kolmas ja viimeinen hiustuote oli American Crew Power Cleanser Style Remover. Kyseessä on päivittäiseen käyttöön soveltuva shampoo, joka poistaa muotoiluainejäämiä. Tuotteessa on todella voimakas miehinen tuoksu ja pullossa lukeekin "Official Supplier to Men". Sain tämän 250 ml pullon kaupan päälle, mutta litran pönikkä samaa tavaraa kustantaa 25,50 €. Shampoon inci-listassa kummittelee metyyli-isiotiatsolinoni ja metyylikloori-isotiatsolinoni, jotka ovat halogenoituihin yhdisteisiin kuuluvia säilöntäaineita ja yleisiä herkistäjiä sekä kosketusihottuman ja allergian aiheuttajia kosmetiikkatuotteissa.  Saa siis nähdä päätyykö tämä kylkiäinen koskaan käyttöön :(


NYX Doll Eye Mascara Waterproof osoittautui pettymykseksi. Maskaran sanotaan tekevän ripsistä dramaattisen tuuheat ja pitkät. Mielestäni väriä tulee hyvin ja tuuheuttakin kohtalaisesti, mutta tämä ei pidä ollenkaan taivutuksia. Valitsen aina vedenkestävän ripsivärin, jotta taivutus pysyy, mutta tämä yksilö ei hommaa hoitanut. En siis suosittele, enkä ostaisi uudestaan. Onneksi kyseessä ei ole mikään kallis ripsari, sillä hintaa oli ostohetkellä 9,10 €.


NYX Tinted Brow Mascara sen sijaan on oikein kelpo kulmakarvojen taltuttaja. Omani on sävyssä Brunette ja antaa kulmille yksin käytettynä hennon ruskean sävyn. Tykkään käyttää tätä puuterimaisen tai kynämäisen kulmatuotteen päällä, jolloin karvat saa hyvin ojennukseen. Hinta 8,70 €.


Rosebud Brambleberry Rose Lip Balm on ihana marjainen huulirasva. Kosteuttaa ja pehmentää huulia pitkäkestoisesti sekä antaa kiiltoa. Olen aiemmin saanut lahjaksi saman sarjan Mocha-huulirasvan, josta tykkäsin todella paljon. Pakkaus on kätevä ja hygieeninen puristettava tuubi, josta tuotetta on helppo annostella suoraan huulille. Ostettaessa hinta oli 6,85 €/15 ml, tällä hetkellä huulirasvasta saa maksaa 9,15 €.


Viimeinen tuote on itseasiassa syntymäpäivälahja ystävälleni. theBalm Autobalm Face Palette sävyssä Hawaii on varsinainen matkailijan unelma. Monitoimipaletista löytyy neljä sävyä, joita voi käyttää niin luomivärinä, poskipunana, kulmavärinä, rajauksena kuin korostukseenkin. Pakkaus jäljittelee ajokorttia, ja on suloisuudessaan taattua theBalmia. Pisteenä ii:n päällä paletissa on ihan hyvän kokoinen peili. Hyvää tulevaa syntymäpäivää siis, Noora! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)