keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Livbox toukokuu 2016

Taas on kulunut kuukausi ja on aika kurkistaa uunituoreeseen Livboxiin! Toukokuussa ollaan jo kesäreissutunnelmissa, ja boksiin onkin valikoitu matkalle mukaan soveltuvia juttuja. Pinkki taitaa olla nykyään Livboxin vakiintunut teemaväri, sillä muistaakseni kaikissa tämän vuoden bokseissa on ollut silkkipaperi samaa väriä.


Yllätyslaatikko kätkee sisäänsä viisi kauneustuotetta, joista peräti neljä on uutuuksia. Lisäksi mukana tulee Iberon tukkatarvikkeita kesäkutreille sekä bonuksena ihana herkkuyllätys!


Neutrogena Visibly Clear CC Cream on öljytön sävyttävä voide kasvoille. Se lupaa peittää ihon pieniä virheitä ja punaisuutta sekä tehdä ihosta tasaisemman, kirkkaamman ja terveemmän. Voide antaa ihon hengittää eikä tuki ihohuokosia. Ovh 10,95 €/50 ml. Tuote on Mustaa Kajalia-blogin Heidin suosikki. Oman voiteeni sain sävyssä light, joka pikaisen kädelle testauksen perusteella tuntuisi sulautuvan melko mallikkaasti kalpeaan ihonsävyyni.

Nivea Creme Care Facial Cleansing Wipes on hoitavan uutuussarjan puhdistustuote. Liinat poistavat meikin kasvoilta hellävaraisesti, ja niiden hoitava koostumus ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Lupaavat poistaa myös vedenkestävän ripsivärin! Näitä testaan innolla. Boksissa tuli pieni 7 puhdistuspyyhkeen matkapakkaus, 25 pyyhkeen paketin ovh on 4,25 €. Creme Care -sarjaan kuuluu myös puhdistusmaito ja -voide.


Biozell Professional Texturizing Spray on rakennetta, muotoiltavuutta ja volyymia antava suihke. Tämä uutuustuote lupaa kohtottaa ja tehdä hiuksista ilmavat ilman tahmeutta. Tuotetta voi käyttää myös kampausten pohjana. Spray suihkutetaan kuiviin hiuksiin 20 cm:n etäisyydeltä, jonka jälkeen tukka muotoillaan halutulla tavalla. Tätä testaan todella mielelläni, sillä kaikki lisävolyymi on tervetullutta tähän luiruun suomalaiseen tukkaani. 300 ml pullo kustantaa 6,50 euroa, boksista tuli 100 ml matkakoko. Tuote on Curiouser & Curiouser -blogin Nooran lemppari. 

Lisälahjana tässä kuussa on Ibero-tuote kesätukalle. Omasta boksistani löytyi 5 kappaleen setti puhelinlankaponnareita. Näitä tarvitsee aina, joten kiva yllätys!


Palmolive Aroma Sensations Feel The Massage Shower Scrub on nimensä mukaisesti kuoriva suihkugeeli. Sisältää Kuolleenmeren suolaa, aloe veraa ja vesiminttua. Tuoksu on todella raikas ja miellyttävä, tätäkin testaan mielelläni. 250 ml purkki maksaa päivittäistavarakaupoissa 1,85 €.

Cutrin Pure ISM Anti-Green Shampoo on uusi kaikille hiustyypeille sopiva erikoisshampoo. Se auttaa kirkastamaan hiusten omaa luonnollista väriä ja kauneutta poistamalla raudan ja kuparin aiheuttamaa keltaisuutta ja vihreyttä. Ovh 11,90 €/300 ml, boksissa tuli 75 ml matkakoko.


Herkkuyllätyksenä laatikon pohjalta löytyi hieman kärsinyt, mutta silti suussasulava levyllinen uutta Panda  Vadelmamuru-suklaata. Ehdin tätä jo pari riviä mutustaa, ja täytyy sanoa, että on ihanaa! Suosittelen kokeilemaan, jos on valkosuklaan ystävä. Ovh 1,70 €.


Toukokuun Livbox oli mielestäni oikein onnistunut. Eniten innoissani lähden testaamaan Biozellin volyymisuihketta sekä Neutrogenan CC-voidetta.

Mitä mieltä sinä olet toukokuun Livboxista?

2 kommenttia:

  1. Oi, toi suklaa kuulostaa namilta :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kantsii kokeilla :) Just meni viimeset rivit myöhäisen aamukahvin kans ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)