tiistai 14. kesäkuuta 2016

Kyläkaupparetken kosmetiikkasaalis

Viime viikolla kävimme ystäväni kanssa Tuurissa tutkimassa Kyläkaupan valikoimaa. Kohdensimme shoppailuiskun lähinnä vaate- ja kosmetiikkapuolelle. Kauppa oli laajentunut entisestään, eikä aika (ja jaksaminen) meinannut millään riittää tutkimaan koko puljua. Tänään esittelen ostokseni kosmetiikan osalta.


Lumenea oli tarjolla paljon niin normihintaan kuin Outletin puolellakin. Bright Now Vitamin C Mask maksoi hurjat 5,90 €, joten nappasin sen kokeiluun. Virkistävä naamio lupaa säteilyä, energiaa, heleyttä ja kosteutta väsyneelle ja samealle iholle. Minulla on jo toinen purkki käytössä Lumenen kosteuttavaa ja rauhoittavaa naamiota, jota käytän noin kerran viikossa yövoiteen tilalla. Toivottavasti tykkään tästäkin yhtä paljon! Tuubissa on tavaraa 75 ml.


Saman sarjan heleyttävää yövoidetta olen testannut jo aikaisemmin, ja ihastuin tuotteeseen. Ilokseni 50 ml purkki löytyi huokeaan 5,90 euron hintaa. Voide lupaa parantaa ihon kosteustasapainoa ja suojata ikääntymisen merkeiltä.


Ihania värikkäitä ja hedelmäisiä suihku- ja kylpytuotteita oli tarjolla niin runsaasti, että valinnanvaikeus meinasi iskeä. I love... Pink Marshmallow´ssa on erittäin makea karkkituoksu. 500 ml maksoi 4,90 €. Creightons Mango & Papaya´ssa taas on herkullinen hedelmäinen tuoksu. 500 ml maksoi ainoastaan 1,95 €.


LV kosteuttava misellivesi 3 in 1 on ollut etsinnässäni jo pitkään. Onneksi kyläkaupan valikoimiin voi aina luottaa, ja sain vihdoin oman purkin käsiini. Misellivesi puhdistaa ihon, poistaa meikin ja kosteuttaa. LV:n versio on emulsiopohjainen ja sopii myös herkälle iholle. 250 ml kustansi 3,55 €. BIC Miss Soleil -höylät ihanassa pinkissä värissä ja kukkakuviossa ovat suosikkejani. Neljän höylän paketti maksoi alessa 3,95 €.


Kyläkauppaan oli saapunut Maybelline Baby Lips -huulirasvojen uutuuskokoelma. Valitsin tuoksun perusteella kolme itseäni eniten miellyttävää huulirasvaa. Nämä ovat Limited edition ja maksoivat 3,90 €/kpl.


Grapefruit Zing on turkoosissa tuubissa oleva herkullisen tuoksuinen pinkki rasva. Tästä irtoaa hyvin pigmenttiä! Lemon Zap on väritön sitruksinen rasva vihreässä tuubissa. Oranssissa tuubissa on ihana Piña Colada Pow, joka tuoksuu ananakselta ja kookokselta ja jättää huulille korallisen sävyn.


Lumene Gel Effect -lakat maksoivat 1,95 €, joten olihan joku sävy pakko kotiuttaa. Valitsin hennon shimmerisen vaaleanpunaisen nimeltään 52 Valon juhlaa. essence lights of orient sävyssä 02 The Sultan's daughter on kiva nudelakka, jolla oli hintaa 2,49 €.


Vielä muutama Lumene, kun kerran halvalla sai... Illuminating and Smoothing Primer sisältää valoaheijastavia mikrohelmiä. Ne tuovat iholle valoa ja auttavat häivyttämään juonteita. Valovoide on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle ja sitä voi käyttää sellaisenaan, meikin pohjustajana tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. 25 ml tuubi maksoi 4,95 €. Blueberry Long-Wear Crystal -luomiväri sävyssä 32 Veden välähdys on vaalea shimmeri, jota voi käyttää myös korostusvärinä. Hintaa oli huihkeat 2,50 €.


Myös Kyläkaupasta saa nykyään NYXiä! Nappasin mukaan yhden huulituotteen sekä himoitsemani luomiväripaletin. NYX Butter Gloss maksoi 6,95 € ja NYX Full Throttle Shadow Palette 10,95 €.


Luomiväripaletti on sävyssä Daring damsel. Sävyt ovat todella pigmenttisiä, pehmeitä ja levittyvät helposti. Huulikiilto on sävyssä Angel food cake.


Siinä tämänkertainen saaliini. Suosittelen Kyläkaupassa vierailijoille ainakin Lumenen Outletin penkomista, sillä osa tuotteista on hurjasti edullisempia kuin normikaupoissa. Lisäksi tietysti essencen ja NYXin ständit kannattaa tutkia tarkkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)