keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Livbox kesäkuu 2016

Kesäkuun Livbox saapui luokseni muutaman mutkan kautta. Pakettiautomaatti, johon olen toimituksen aikoinaan valinnut, on poistunut tilapäisesti käytöstä ja silti Posti yritti toimittaa lähetyksen tuon automaatin kautta. Vihdoin eilen sain tiedon paketin uudelleenohjauksesta ja tänään saapui tekstari, joka kertoi paketin odottavan minua lähipostissani. Ihmettelen kyllä suuresti Postin touhua, sillä luulisi heidän nyt ainakin itse tietävän mitkä pakettiautomaatit ovat milloinkin käytössä. Argh :D


Mutta sitten itse asiaan. Kirjoitan kesäkuun boksista vain pikaisen katsauksen, sillä luultavasti suurin osa kiinnostuneista on nähnyt tuotteet jo muissa blogeissa kymmeneen kertaan. Tällä kertaa boksin teemana on "Kauniina kesäkuuhun!" ja mukana on Nella Törnroosin suosikkituote sekä pieni välipalaherkku.


Vaseline Aloe Soothe Spray Moisturiser on aloe veraa sisältävä suihkutettava kosteusvoide. Sen kevyt koostumus on helppo levittää ja imeytyminen on nopeaa. Sama tuote eri "tuoksussa" on tullut Livboxista aiemminkin. Tykkään käyttää sprayvoiteita niiden näppäryyden takia, joten tämän on tervetullut lisä kokoelmaani. Ovh 5,95 €/190 ml.


Dove Regenerate Nourishment -sarjasta tuli näytekokoiset shampoo ja hoitoaine. Tuotteet sisältävät punalevää, joka palauttaa hiusten kiillon rakennetta syväkorjaten. Nämä sopivat siis hyvin vaurioituneelle tukalle. Sarjaan kuuluu lisäksi seerumiöljy. Täysikokoiset putelit maksavat noin 4 euroa/kpl. Näitä testaan mielelläni, sillä edelliset boksista tulleet Dove-näytteet olivat oikein toimivia.


Batiste Blush kuivashampoota tuli pieni 50 ml matkakoko. Tykkään Batistesta kyllä, mutta tämä kukkaistuoksu ei ole mikään suosikkini. ACO Sun Kissed Self-Tanning Face Cream on kaikille ihotyypeille sopiva asteittain päivettävä kasvovoide. Sopii meikin alle ja on miedosti hajustettu. Kädelle testattuna valkoinen kevyt voide levittyy helposti ja on kivan tuoksuinen. En ole kuitenkaan tuotteesta erityisen innoissani. Saa nähdä uskallanko tätä lakananvaaleaan naamaani lätkiä. Ovh 11,30 €/50 ml.


essence Forbidden Volume Mascara on uutuus, joka antaa ripsille dramaattista tuuheutta ilman paakkuja. Kartiomaisen kuituharjan luvataan antavan ripsille uskomatonta runsautta vain yhdellä levityskerralla. 12 ml putkilo kustantaa 3,69 €. En normaalisti tykkää vesiliukoisista ripsareista, mutta tätä luultavasti testaan jossain vaiheessa ihan vain uteliaisuudesta. Olisin toivonut essenceltä boksiin jotain muuta meikkituotetta. Eat Natural Almond & Apricot on jukurttipäällysteinen välipalapatukka. Gluteeniton ja väri- ja säilöntäaineeton herkku ei sisällä keinotekoisia aromeja. Ovh 1,95 €.


Kesäkuun boksi on melko peruskauraa, ei aiheuta oikein tunteita mihinkään suuntaan. Eniten innoissani olen välipalapatukasta, se kertoo varmaan kaiken olennaisen ;)

Mikä on sinun suosikkituotteesi kesäkuun Livboxista?

2 kommenttia:

  1. Näistä tuotteista ehdottomasti kiinnostavin on Vaseline Aloe Soothe Spray Moisturiser. Tuohon perusversioon olenkin jo tutustunut rakkaan ystäväni vinkkaamana. <3 Sama ystävä kirjoittaa Mörköblogia... ;-)

    T. Anne-Liina
    T. Anneliina

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)