keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Livbox heinäkuu 2016

Tänään vuorossa pikainen katsaus heinäkuun Livboxin sisältöön. Tuttuun tapaan teemavärinä on pinkki, vaikka vaihtelukin tekisi välillä terää. Heinäkuussa laatikosta löytyy kuulema tilaajien toiveesta ainoastaan kotimaisia tuotteita.


Täysikokoisia tuotteita löytyy kolme, näytekokoja kaksi ja ylimääräisiä miniyllätyksiä kaksi. Lisäksi pitkäaikaistilaajia muistettiin jälleen pienellä lisälahjalla.


Lemon Juice & Glycerine Puuvilla Vartalovoide on puuvillan siemenöljyä sisältävä hoitava kosteusvoide vartalolle. Tuote on tarkoitettu erityisen kuivalle iholle, ja se sisältää glyseriinia ja sheavoita. Boxeista on ilmeisesti löytynyt vaihtelevasti joko vartalo-, jalka- tai hoitovoiteita. Tämä vartalovoide on 250 ml, mutta hintaa ei kerrota. Arvelisin sen olevan noin 6 € nurkilla. Saatavilla päivittäistavarakaupoista. Tuotteessa on mieto miellyttävä tuoksu.


Herbina Body Mist on kevyempi vaihtoehto hajuvedelle. Omani sain tuoksussa Blue Lagoon. Olisin toivonut näistä uutuuksista sitä trooppista tuoksua, tosin en tiedä ovatko kaikki tilaajat saaneet tämän tylsemmän vaihtoehdon. Pullossa on tavaraa 100 ml ja ovh on 6 €.


Elivo Arganöljy Käsivoide sisältää arganöljyä ja rypsiöljyä, jotka tekevät ihosta pehmeän. Pantenoli, glyseroli ja aloe taas kosteuttavat pitkävaikutteisesti. Lupaa imeytyä nopeasti ja tahraamatta. Rasvassa on todella mieto tuoksu. Pikatestauksella vähän tylsä, mutta ihan pätevä käsirasva. 50 ml tuubi kustantaa 3,70 € apteekeissa.


MSCHIC-merkiltä on boksissa kaksi näytekokoista testeriä. Natural Beauty Mineraalimeikkivoide on nestemäinen ja hajusteeton. Lupaa levittyä helposti tasoittaen ihon kauniiksi ja kuulaaksi. Koostumus taittaa kevyesti valoa ja häivyttää ihon virheitä. SPF 15. Ei tuki ihohuokosia. Kädelle testattuna voide tuntuu miellyttävältä, levittyy helposti ja tuoksuu hyvältä. Oma näytteeni tuntuu myös olevan tarpeeksi vaalea iholleni. 30 ml meikkivoidetta maksaa 24 €. 

Mineral Primer Meikinpohjustusvoide on hajusteeton ja parabeeniton primeri, joka silottaa ihoa ja tekee meikistä pitkäkestoisen. Sopii pohjaksi sekä voidemaiselle että puuterimaiselle meikkivoiteelle. Halutessaan voidetta voi käyttää myös yksinään tai sekoittaa suoraan meikkivoiteeseen. 30 ml pohjustusvoidetta maksaa 26 €. MSCHIC-tuotteita voi ostaa merkin verkkokaupasta sekä valikoiduilta kauneudenhoitoalan ammattilaisilta.


Pitkäaikaiset Livboxaajat saivat tässä kuussa lisälahjuksena Vitalis Ihovoiteen. Lanoliinia ja mehiläisvahaa sisältävä vedetön voide sopii niin huulille, kynsinauhoille kuin ihon karheisiin kohtiin. 18 ml purkin ovh on 2,80 €. Tuote on näppärän kokoinen mukaan otettavaksi, mutta harmikseni omassa versiossani korkki on niin löysä ettei pysy kunnolla kiinni.


Ylläreinä boksista löytyi Vuokkoset ohutsiteitä 2 kpl sekä 8 ml näytepussi Herbina Aqua Spa -vartaloemulsiota.


Mielestäni tämän kuun boksi oli tylsä ja ehkä hiukan köyhäkin. En usko, että tuotteiden yhteisarvo ylittää paljoakaan monen maksamaa 16,90 euron hintaa. Suosikkejani ovat MSCHIC-tuotteet, joita testaan mielelläni.

Mikä on sinun mielipiteesi heinäkuun Livboxista?

4 kommenttia:

  1. En ole Livboxin tilaaja, mutta kiinnostavimmat tuotteet ovat Puuvilla vartalovoide (samainen suihkusaippua on ainakin ihanaa) ja tuo Vitalis :D Uusi kynsinauhojen hoitovoide on nimittäin hakusessa ja tämä olisi edullista sekä myös hoitavampaa kuin pelkkä vaseliini (meni siis ostoslistalle).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Puuvilla-voide on kyllä hyvää, suosittelen!

      Poista
  2. Yllätyin, ettei mukana ollut Lumenea :D. Sisältö ei ollut kovin innostava, joten ei harmita tilaamatta jättäminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku Lumenen kiva kesäinen meikkituote olis kyllä nostanut boksin tasoa huimasti :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)