lauantai 6. elokuuta 2016

Livbox elokuu 2016

Elokuussa Livbox vie meidät kohti uusia tuulia. Syksyn alkaessa on hyvä aika testailla uutuustuotteita, joita boksista löytyykin huimat viisi kappaletta. Yksi uutuuksista on Hearts Or Nothing -blogin Joannan suosikki.


Ensireaktio elokuun boksia aukaistessa oli kauhunsekainen parahdus "Ei taas hammastahnaa!!". Todellakin, valkaiseva hammastahna on tehnyt paluun, vaikka sitä jo useiden tuubien verran on boksista lähiaikoina löytynyt. Mutta onneksi hammastahnan kavereina on tällä kertaa oikein kivoja juttuja :)


Lumene Glow Reveal 60 Second Facial kirkastava pikakasvohoito on loppukesän uutuustuote. Kyseessä on uudentyyppinen kotikasvohoito, joka minuutissa lupaa lisätä ihon hehkua. Koostumus yhdistää kuorinnan, detox-kasvohoidon sekä ihoa kirkastavat tyrni- ja lakkaöljyt. Tuote levitetään kuivalle iholle, ja se sopii kaikille ihotyypeille jopa päivittäin käytettäväksi. Boksista tuli täysikokoinen 150 ml tuubi, jonka ovh on 13,90 €. Olisin ostanut naamion itsekin kaupasta, joten tämä oli erityisen mieluinen boksituote.


Sitten se epämieluisa tuote.. Pepsodent White Now Glossy Chic on valkaiseva hammastahna. Kesän uutuus lupaa tehdä hymystä säihkyvän jo ensimmäisellä käyttökerralla. Erikoista tuotteessa on sen vaniljainen maku. 75 ml tuubi on noin 4 euron arvoinen. Itse en edelleenkään välitä kiillettä vahingoittavista valkaisevista tahnoista, joten tuskin tulen tätä testaamaan.


Hiuksia hellitään tässä kuussa Cutrin Repair ISM hoitoaineella, joka on tarkoitettu kemiallisesti käsitellyille ja kuiville hiuksille. Erityinen Arctic Active -yhdiste, tyrni, kasmirvilla- ja kasviproteiinit vahvistavat hiusta ja rakennepaikkaavat jo syntyneitä vaurioita. Hoitoaine sisältää myös UVA- ja UVB-suojan. Täysikokoinen 200 ml kustantaa 11,90 €, boksista tuli 75 ml matkakoko. Tätä testaan mielelläni auringon ja hiusvärin kurittamalle tukalleni!


Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect Complexion Scrub on uutuustuote kasvojen kuorintaan. Lupaa parantaa ihon sävyä vähentämällä ja häivyttämällä epäpuhtauksia ja virheitä. Kuorintavoide sisältää salisyylihappoa ja biohajoavia mikrorakeita, jotka puhdistavat ihon poistaen kuolletta ihosolukkoa. Uusi Correct & Perfect -sarja on saatavilla päivittäistavarakaupoista. 150 ml kuorinta-ainetta maksaa vajaat 9 euroa. Tätä kokeilen mielelläni, sillä tykkään Neutrogenan kasvoille tarkoitetuista kuorinnoista ja naamiosta. Harmikseni boksista löytyi vain 15 ml näyte, joka toki on kätevä matkoilla.

Ahava Dead Sea Osmoter Concentrate on kosteuttava ja hehkua tuova tehoseerumi kasvoille. Tuote on lanseerattu kaksi vuotta sitten ja on saatavilla ainakin Sokokselta ja Stockmannilta. 30 ml seerumia maksaa 50 euroa. Boksista tuli 5 ml ilmaisnäyte. Tätä testaan niin ikään mielelläni. Olen aiemmin kokeillut Ahavan kasvovoiteita ja tykännyt niistä paljon.


Pari meikkituotetta mahtui myöskin elokuun laatikkoon mukaan. Etukäteen hehkutettu Maybellinen täysikokoinen meikkituote paljastui Color Sensational Vivid Matte Liquid -huuliväriksi. Kyseessä on runsaspigmenttinen nestemäinen uutuus, joka kosteuttaa huulia jättämättä tahmeaa pintaa. Harmikseni sain omani sävyssä 15 Electric Pink, joka on hiukan liian räikeä makuuni. Mattapunilla on hintaa päivittäistavarakaupoissa noin 10 euroa.

Cien Waterproof Mascara on Lidlistä saatava ripsiväri. Alkujärkytyksestä toivuttuani olin iloinen, että kerrankin boksista tuli vedenkestävä ripsari. Tuuheuttava tuote kustantaa 4 euroa, ja Livboxin infolappusen mukaan kyseessä on uutuus. Kokeilen kyllä tätä ihan mielelläni, mutta hiukan pelottaa boksin siirtyminen pelkästään edulliseen ja kaikkien saatavilla olevaan markettikosmetiikkaan.


Siinäpä elokuun Livbox lyhykäisyydessään. Suosikkini on ehdottomasti Lumenen pikanaamio ja Cutrinin hoitoaine. Lisäksi kiinnostaa onnistuuko Lidlin ripsari pitämään taivutukset :D Olen myös iloinen, että täysikokoisten tuotteiden yhteisarvo tässä kuussa ylitti 30 euroa.

Miltä elokuun Livbox sinun silmääsi näyttää?

2 kommenttia:

  1. En oo tähän päivään mennessä katunut, että lopetin LivBoxin tilaamisen. Siitäkin on kohta kaksi vuotta, kun lopetin, joten aika monta erilaista boksia tullut sen jälkeen. Mut oikeesti, tää hammastahnojen määrä.... Kuka pystyy käyttämään tohon tahtiin noita? :D

    Kaukana on ne ajat, kun boksista tuli esim. Moroccanoilia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin kyllä mielelläni kokeilla jotain vastaavaa boksia, jos löytyisi yhtä edullisesti. Tää 13,90 € kuussa ei kuitenkaan oo ihan hirveen paha hinta. Hammastahnat vois kyllä jättää kokonaan bokseista pois, just rehasin noita valkasevia monta tuubia kaverilleni :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)