tiistai 30. elokuuta 2016

Markettiostoksia ja Dermosil-tilaus

Vielä on vähän kesää jäljellä ennen kuin syys alkaa ja tuo mukanaan viileän ilman ja pimenevät illat. Syksyn alku on usein uusien asioiden ja uudistumisen aikaa. Niimpä myös kosmetiikkarintamalla kauppojen hyllyille on putkahdellut lähiaikoina syysuutuuksia.


Pirkka lanseerasi joukon kauneudenhoidon pientarvikkeita. Pirkka Make up -sarjaan kuuluu  meikkaukseen ja kynsienhoitoon liittyviä tarpeita, kuten esimerkiksi ripsientaivutin, siveltimiä ja erilaisia kynsiviiloja. Pirkka Personal Care -sarjasta löytyy muun muassa hiusharja, kampoja ja puhelinlankaponnareita.

Itse nappasin testiin ihanan violetin Pirkka Make up Meikkisieni -meikkimunan, joka on lateksiton polyuretaanista valmistettu pisaranmuotoinen meikkivoiteen levittäjä. Sientä voi käyttää kuivana tai kostutettuna. Hinta Citymarketissa 5,90 €. Parin käyttökerran perusteella Pirkan meikkimuna vaikuttaa pätevältä tapaukselta. Sienen koostumus on melko samaa luokkaa Kicksin sienen kanssa, kuitenkin huomattavasti jämäkämpi kuin Dermosilin tai Real Techniquesin vastaava.


Pirkka Make up Kasvojenpesusienet tulevat tuplapakkauksessa ja ovat pirteän violetteja. Pakkaus maksoi Citymerketissa 2,50 €. Näitä en ole vielä testannut.


Rimmelin meikit olivat Citymarketissa tarjouksessa, joten valitsin itselleni uuden syyspunan. Rimmel Lasting Finish Lipstick sävyssä 077 Asia on ihana hieman tummempi nudesävy, mutta kuitenkin kovin luonnollinen huulilla. Bonusta huulipunan kivasta makeahkosta tuoksusta ja tyylikkäästä pakkauksesta. Hintaa alen jälkeen jäi 5,25 €.


Loreal True Match 2-in-1 Powder Glow Illuminator on upea hohdepuuteri, jota olen ihastellut ulkomaisten kauneusvloggaajien videoilla. Tuote saapui vihdoin Suomeen ja valitsin oman highlighterini sävyssä Icy Glow. Puuteri on jaettu kolmeen eriväriseen osioon, joita voi käyttää erikseen tai yhteen sekoitettuna. Hinta Citymarketissa 12,50 €.





Lorealin uudet savinaamiot ovat tuskin jääneet keneltäkään huomaamatta. Sarjaan kuuluu kolme naamiota, joista jokainen sisältää kaoliinia, montmorilloniittia ja rhassoulia. Jokaista naamiota suositellaan käytettäväksi puhdistetuilla kasvoilla 2-3 kertaa viikossa 5-10 minuutin ajan. Naamiot on pakattu lasisiin 50 ml:n purkkeihin ja niistä riittää noin kymmeneen käyttökertaan. Olen testannut jokaista maskia ja ollut niihin erittäin tyytyväinen :)


Loreal Pure Clay Purify Mask sisältää mainittujen kolmen saven lisäksi eukalyptusta, joka on tunnettu puhdistavista ominaisuuksistaan. Voidemainen koostumus poistaa epäpuhtauksia ja iholla esiintyvää ylimääräistä talia sekä syväpuhdistaa ihoa. Iho tuntuu välittämästi raikkaalta ja puhtaalta. Useamman käyttökerran jälkeen iho syväpuhdistuu ja muuttuu mattapintaisemmaksi ja kirkkaammaksi. Hinta Citymarketissa 9,95 €.


Loreal Pure Clay Glow Mask sisältää saven lisäksi hiiltä. Naamio poistaa likaa ja epäpuhtauksia sekä heleyttää ihoa. Iho tuntuu välittömästi puhtaalta ja kirkkaammalta. Useamman käyttökerran jälkeen iho syväpuhdistuu ja siitä tulee raikas ja kauniin heleä. Hinta Sokoksella 10,90 €.


Loreal Pure Clay Exfo Mask on punalevää sisältävä kuoriva naamio. Voidemainen koostumus kuorii ihoa häivyttäen samalla ihohuokosia. Naamio poistaa epäpuhtauksia ja jättää ihon välittämästi sileämmäksi ja pehmeämmäksi. Useamman käyttökerran jälkeen ihon pinta tasoittuu ja ihohuokoset näyttävät huomaamattomimmilta. Hinta Citymarketissa 9,95 €.


Dermosilin verkkokaupassa Dermoshopissa  oli vähän aikaa sitten aletempaus, jonka innoittamana tilasin pitkästä aikaa muutamia vanhoja tuttuja sekä uusia juttuja kokeiluun.



Kokeiluun lähtivät nämä kolme kasvovoidetta. Sensitive Face Extra on erityisen täyteläinen hoitava voide, joka sopii herkälle ja kuivalle hipiälle. Hajustamaton 50 ml purkki maksoi 3,60 €. Tätä olen testannut yövoiteena, ja on kyllä erittäin ravitseva tapaus! Sensitive Facial Cream on kevyt E-vitamiinia sisältävä kasvovoide kaikille ihoptyypeille. Kosteuttaa ja suojaa ihoa. Hajustamaton 50 ml purkki maksoi 7,40 €. Fresh! Matifying & Moisturizing Gel Cream on raikas kosteusvoide, joka ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Kosteuttava mattageelivoide maksoi 5,90 €/100 ml.


Berry Therapy Exfoliating Shower Gel Sea Buckthorn on kuoriva tyrnintuoksuinen suihkugeeli. 200 ml kustansi 5,90 €. Kaupanpäälliseksi valitsin Red Orange Shower Gelin, joka on valloittavan tuoksuinen vanha tuttu.


Micellar Makeup Remover on Dermosilin versio suositusta misellivedestä. Kyseessä on siis meikinpoistoon ja kasvojenputsaukseen tarkoitettu puhdistusvesi. Purkissa lukee tuotteen olevan hajustamaton, mutta todellisuudessa tuote haisee melko epämiellyttävältä. Myös korkkisysteemi on hivenen jäykkä ja vaikeakäyttöinen. Tuote poistaa kuitenkin meikit eikä kirvele silmissä, joten siitä plussaa. 150 ml pullo oli mielestäni hivenen tyyris, 9,20 €. Facial Serum Hyal-X3 on entuudestaan tuttu kasvoseerumi, jota käytetään aamuin ja/tai illoin kasvovoiteen alla. Tykkään! 30 ml maksoi 6,90 €.


Dermosilin meikkimuna on yksi parhaista kokeilemistani. Ainoa miinuspuoli 3D-Meikkisienessä on sen nopea haperoituminen. Sienen materiaali onkin esimerkiksi Kicksin vastaavaan verrattuna pehmeämpi ja kuohkeampi. Hintaa meikkimunalla oli 5,10 €. (Dermoshoppiin saapui juuri uutuuksia, joiden mukana mm. nämä ihanat miniversiot meikkimunasta!) Refreshing Makeup Fix on meikin päälle suihkittava raikas kiinnityssuihke. Tästä olen tykännyt, ja siksi tilasin lisää. 50 ml maksoi 4,90 €.


Minulla on entuudestaan yksi Dermosilin kasvoprimeri, joka taisi olla edellisen kesän kausituote. Olen tykännyt pohjustajasta, joten ajattelin tilata testiin myös heleyttävän kasvoprimerin. Illuminating Primer maksoi 5,50 € ja on yhden testikerran perusteella oikein toimiva tuote.


Alennusten takia nappasin ostoskoriin vielä Pretty Makeup Paletten. Kyseessä on meikkipaletti, joka sisältää kaksi luomiväriä, peiteaineen, puuterin ja poskipunan. Ruskea luomiväri on oikein kaunis ja samaten poskipuna, joka antaa kasvoille kivaa pientä vaaleanpunaista hehkua. Muita tuotteita en ole vielä ehtinyt testaamaan tositoimissa. Hintaa paletilla oli outletissa 6,50 €.


Kaupanpäälliseksi valitsin vielä Sport & Beach Hair Brushin, joka on väriltään ihanan pirteä pinkki. Hiusharjaa voi käyttää sekä kuivalle että märälle tukalle. Ei revi hiuksia ja selvittää takut hellävaraisesti. Tätä olen käyttänyt jo useamman kerran, jopa föönatessa, ja olen tykästynyt!


Oletko sinä shoppaillut jo syysuutuuksia?

4 kommenttia:

  1. Onpa kivat ja runsaat ostokset:)
    Ostin itsekin pari Pirkka-sivellintä, luomiväri ja poskipuna. Minusta ne ovat varsin kelvollisia. Täytyypä tsekata myös Dermoshop. Rupesi kiinnostamaan Vitamin E -sarjan tuotteet, joita olen aiemmin käyttänyt jonkin verran. Tuppaa vaan unohtumaan vanhat suosikit, kun uutuuskosmetiikkaa on paljon esillä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. E-vitamiini kasvovoide vaaleanpunaisessa purkissa oli aikoinaan mun suosikki! Ja olet ihan oikeassa, uusia testattavia putkahtelee koko ajan lisää, joten saa olla varsinainen huipputuote että pääsee uudestaan ostoslistalle :)

      Poista
  2. Nuo Lorealin kasvonaamiot ovat kyllä aika kiinnostavia tapauksia. Tuleeko niissä mitään otinta mukana vai laitetaanko ne vain sormilla. Ostaisin varmaan heti jos ottimet tulisi mukaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tule mitään otinta näissä, mutta onneksi spaatteleita ja levityssiveltimiä voi ostaa ihan erikseenkin :) Itse olen ihan sormilla laittanut, mutta poispesun helpottamiseksi käytän kasvojenpuhdistussientä.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)