maanantai 24. lokakuuta 2016

I love me -messusaalis 2016

Viikonloppuna järjestettiin tämänvuotiset I love me -messut Helsingin Messukeskuksessa. Perjantaista sunnuntaihin tarjolla oli kauneutta, terveyttä ja muotia niin paljon kuin vain jaksoi tutkiskella. Itse olin liikkeellä äitini kanssa perjantaina, ja messutohinassa sujahtikin junamatkat mukaan lukien koko päivä. Tänään esittelen mitä kaikkea ihanaa messuständeiltä tarttui mukaan!


Luonnonkosmetiikka-alueelta löytyi Natural Goods Companyn piste, josta ostin pari jo hetken ostoslistalla ollutta tuotetta. MOSSA Youth Defence Cleansing Creme-Mousse on valkoherukan AHA-hedelmähappoja sisältävä vaahtoputsari, joka lupaa tehdä ihosta puhtaan, raikkaan ja hehkuvan. Harmikseni purkissa on maininta, että tuotetta ei saa laittaa silmiin. 200 ml maksoi 9,50 €. MOSSA 3in1 Cleansing Micellar Water sisältää vitamiineja vadelmasta sekä hyaluronihappoa. Lupaa puhdistaa meikin samalla tasapainottaen ja kosteuttaen ihoa. 200 ml maksoi 8,50 €.


ProCaren osastolta tein suurimman osan ostoksistani. Ihania Organic Shopin tuotteita oli esille pöydällisen verran. Mukaan mahtui muun muassa vartalorasvoja ja -kuorintoja sekä hiustuotteita. Body Desserts Banana Milkshake Repairing Body Cream valikoitui ostettavaksi huumaavan tuoksunsa takia. Herkullinen vaaleankeltainen voide lupaa kosteuttaa hilseilevää ihoa, ravita intensiivisesti sekä lisätä ihon elastisuutta ja auttaa arpien häivyttymisessä. 450 ml hervottoman kokoinen tonkka maksoi ainoastaan 5,50 €. Organic Fig & Almond Express Shine Hair Mask tuo mieleen tuoksultaan ja ulkonäöltään marjajukurtin. Kiiltoa ja pehmeyttä tuova hiusmaski sisältää orgaanista viikunauutetta ja manteliöljyä. 250 ml purkki kustansi 3 €.


Phyto-merkin hiustuotteita oli saatavilla runsaasti täysikokoisina, mutta itse ajattelin kokeilla näin alkuun turvallista matkapakkausta. Phyto Paris Phytocitrus -setti on tarkoitettu värjätyille hiuksille ja se sisältää kolme kokeilukokoista tuotetta. Shampoo 50 ml, naamio 50 ml ja 10 ml Subtil Elixir -öljy, joka levitetään hiuksiin kymmeneksi minuutiksi ennen shampoopesua. Tätä settiä ja erityisesti tuota öljyä kokeilen mielenkiinnolla. Läpinäkyvässä pussissa tullut hiussetti kustansi 10 €.


Näytepakkaushurmiossa nappasin mukaan vielä LIERAC Hydragenist -pakkauksen, joka sisältää niin ikään kolme kokeilukokoista tuotetta. Mattapinnan jättävä hoitovoide Cream-Gel 10 ml, ravitseva Cream 10 ml sekä instensiivisesti kosteuttava seerumi 8 ml. Tuotteet oli pakattu söpöön vaaleanpunaiseen kosmetiikkapussiin, ja setillä oli hintaa tasan 10 €.


Real Techniques oli hyvin edustettuna kaikkine meikkivälineineen. Itse nappasin mukaan kolme tuotetta, joista yksi on uusi hypetetty timantinmuotoinen meikkisieni. Bold Metals Collection Miracle Diamond Sponge maksoi 15 euroa, ja sitä oli messuilla ennakkomyynnissä rajattu määrä. Testaan sientä innolla! Lisäksi mukaan lähti Brush Cleansing Gel eli syväpuhdistava geeli siveltimille huokeaan 5 euron hintaan ja Bold Metals Collection 203 Tapered Shadow -sivellin hintaan 11 euroa.


Ilman luomiväriostosta en messuista selvinnyt, vaan mukaan tarttui ModelsOwn Barely There Eyeshadow Palette. Paletissa on iso peili, kaksipäinen sivellin sekä 10 ihastuttavaa nuden, pinkin ja ruskean sävyä. Hinta 20 euroa. Paletteja oli saatavilla vaikka ja missä väreissä, mutta onneksi pystyin hillitsemään itseni ja tyytymään vain tähän yhteen ;D


Äitini osti minulle  Remingtonin pisteeltä uuden hiusharjan (kiitos siitä!). Remington PROtect muovipiikkejä ja luonnonkarvaa sisältävä harja lupaa lisätä hiusten kiiltoa ja taltuttaa pörröisyyttä. Harja selvittää takut ja ilmeisesti jollain tapaa hieroo ja aktivoi hiuspohjaa. Hinta oli noin 10 €. Tämän otan heti käyttöön! Toinen tukkatuotehankinta oli Batiste Oomph My Locks XXL Volume Spray, joka on supersuositun kuivashampoomerkin uusi tupeeraussuihke. Keratiinia ja inca inchi -öljyä sisältävä suihke lupaa toimia kaikkien aikojen tuuheuttajana. Ja tuuheuttahan ei koskaan voi olla liikaa! 200 ml purkki maksoi 5 €. Testiin menee pikimmiten!


Söpön pakkauksensa vuoksi mukaan lähti Balade En Provence Hand Cream omenaisena versiona. 30 ml purnukka kustansi huikeat 9 euroa. Käsirasva on ranskalaista alkuperää ja sisältää muun muassa sheavoita. Saatavilla oli myös päärynänmuotoinen kaveri, mutta korkean hinnan vuoksi ostin vain tämän ompun.


Sveitsissä kehitettyjä Curaprox-hammasharjoja oli saatavilla monessa eri väriyhdistelmässä. Harjasosassa on 5460 erikoispehmeää harjasta, jotka pesevät hampaat hellävaraisesti puhtaaksi. Harjat maksoivat 3 €/kpl. BYS Synthetic Oval Powder Brush on hauska puuterisivellin, jonka ostin ihan vain kokeeksi. Hintaa oli muistaaksi noin 8 euroa.


Luonnonkosmetiikka-alueella sijainnut Bona Valere myi ihanaa blogeissakin hehkutettua  virolaista kosmetiikkaa. Signe Seebid Mansikka-Vanilja Kasvonaamio on jauhemuodossa oleva puhdistava ja kirkastava naamio. 10 g jauhetta sekoitetaan puoleen teelusikalliseen vettä, jukurttia tai maitoa ja annetaan vaikuttaa kasvoilla 10 minuuttia. Tuote sisältää valkoista ja punaista savea sekä mansikkajauhetta ja vaniljan siemeniä. 50 g purkki maksoi 7 €.


Dermosilin messubussi löytyi eteläsisäänkäynnin vierestä ulkoa ja kävimmekin bussissa ainoastaan pikaisesti ennen messuille menoa. Mukaan tarttui ainoastaan Dermosil Mini 3D Makeup Sponge -rasia, jossa on kolme minikokoista meikkimunaa pinkin eri sävyissä. Hinta 6 €. Mielestäni bussi oli ahdas ja hiukan huonosti suunniteltu, mutta toisaalta näin Dermosilin tuotteisiin pääsi tutustumaan myös ilman messulipun ostamista.


ProCaren pisteeltä löytyi minulle ennestään tuntemattoman Palladio-merkin meikkejä. Valitsin testiin kaksi huulituotetta. Palladio High Intensity Herbal Lip Balm on kynämuotoinen huuliväri, jonka valitsin sävyssä Cabaret. Tuotteen tuoksu on hiukan tylsän muovinen, mutta väri on pigmenttinen. Hinta oli 6,50 €. Palladio Butter Me Up! Sheer Color Balm tuoksuu ihanan makealta ja sen koostumus on miellyttävän pehmeä. Valitsin itselleni sävyn Glaze. Hinta 7,50 €.


China Glaze -kynsilakkoja ostin kaksi kappaletta. Nämä olivat jostain virolaisesta kojusta, jossa kävi ainoastaan käteinen eikä kuitteja harrastettu.. Vaaleanpunainen on sävyssä Petal to the Metal, mutta toisesta lakasta puuttuu kokonaan pohjatarra. Hintaa oli muistaakseni 3,50 €/kpl.


Luonnollisesti-osastolta löytyi Laveran piste, jossa kaikki tuotteet olivat huimassa -40 % messualennuksessa. Mukaan lähti Lavera Lip Balm Repair luomugranaattiomenaa ja -parapähkinäöljyä sisältävä huulivoide hintaan 3,27 € sekä erilaisia kasvonaamioita 2,07 €/kpl. Kaikki naamiot sopivat käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa, ja yhdestä pussista riittää 2-3 käyttökertaan. Regenerating Mask on aikuiselle iholle tarkoitettu ravitseva naamio, joka kiinteyttää ja hävittää ryppyjä. Sisältää orgaanista karpaloa ja arganöljyä. Purifying Mask on minttua, savea ja kuolleenmeren suoloja sisältävä ihoa puhdistava ja epäpuhtauksia hillitsevä naamio. Sopii hyvin rasvaiselle ja sekaiholle. Deep Hydrating Mask kosteuttaa intensiivisesti ja ravitsee ihoa. Sisältää muun muassa orgaanista avokadoa ja villiruusua. Firming Mask on kiinteyttävä naamio, joka estää tehokkaasti ihon ennenaikaista vanhenemista. Sisältää orgaanista valkoista teetä, granaattiomenaöljyä ja hyaluronihappoa.


Viime vuonna valittelin messujen surkeaa ilmaisnäyteantia. Tänä vuonna näytteitä jaettiin mielestäni auliimmin, erityisesti ostosten yhteydessä. Laveralta sain pari isoa nippua näytteitä, joista löytyi muun muassa shampoota, hoitoainetta, kasvovoiteita, sy-voidetta ja käsirasvoja. Natural Goods Companylta sain Essen voidenäytteen sekä Mossan kuorivan maskin ja bb-voidenäytteen. Procare Oy:n pisteestä sain mukaani erilaisia Lieracin kasvovoidenäytteitä. Lisäksi kassi täyttyi Vuokkoset-siteillä ja -pikkuhousunsuojilla, Sebamedin 100 ml suihkugeelillä ja muutamilla muilla kivoilla testereillä.

Olin oikein tyytyväinen messuihin tänä vuonna. Mielestäni tarjontaa oli taas laidasta laitaan, jokaiselle jotakin, kun vain jaksoi kiertää ja katsella. Kauneus- ja luonnonkosmetiikkapuolta olisin voinut tutkia vielä lisääkin. Messuhallin toisen reunan maistatukset pitivät hyvin kylläisinä ostostelun lomassa. Suuhun eksyi muun muassa erilaisia patukoita, jukurttia, rahkaa, voileipää, keksiä & kahvia, pähkinäsekoitusta, ananasta, Gefilus-juomaa sekä aivan kamalanmakuista kookosvettä. Ehdimme kiireen keskellä osallistua Tangle Teezer -hiusguru Shaun Pulfreyn tukkatuokioonkin, jonka yhteydessä arvottiin uutuusharjoja onnekkaille. Harmi vaan, onni ei ollut myöden, mutta vähän jäin miettimään uuden pehmeäpiikkisen Tangle Teezer -viimeistelyharjan ostamista...

Viihdyitkö sinä messuilla tänä vuonna?

6 kommenttia:

  1. ehkä pitää ens vuonna messuilla kaks päivää...

    VastaaPoista
  2. Katselin itsekin Models Ownin luomivärejä, mutta sitten totesin, että on jo nyt ihan liikaa paletteja, niin onnistuin hillitsemään itseni. Mutta vaikeata oli;) Ostin kans yhden Palladion Lip Balmin ja rajauskynän ihan kokeeksi. Toivottavasti osoittautuvat hyviksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tavallaan pystyin hillitsemään itseni, olisin halunnut vielä yhden toisenkin luomiväripaletin ja kasvopaletin ;D Palladio oli kyllä kiva uusi tuttavuus, eilen jo testasin Color Balmia ja siitä ainakin tykkäsin :)

      Poista
  3. Olisi kiva kuulla lisää tuosta Modelsown paletista, koska siinä on tosi kauniit sävyt :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)