perjantai 7. lokakuuta 2016

Livbox lokakuu 2016

Lokakuussa Livboxiin on valikoitu tuotteita syksyä piristämään. Sisältö on parin viikon kuluttua koittavien I love me -messujen inspiroima. Etukäteen mainostettiin Must Have -boksia, joka sisältää muun muassa uutuustuotteen Lumenelta, tuotteen  suosikkihiusbrändiltä TRESemmeltä sekä jotain kivaa Vichyltä.


Mutta kuinkas sitten kävikään... Jo ennen kuin ehdin omaa boksiani postin toilailujen takia käsiini saada, saapui Livboxilta pahoittelevaa sähköpostia. He kertoivat, että ikävien sattumusten ja väärinkäsitysten vuoksi lokakuun Livbox on jäänyt kokonaisuudeltaan heikoksi. Tilaajat ovat olleet hyvin pettyneitä ja järkyttyneitä. Monet ovat pahoittaneet mielensä ja Livboxin facebook-sivu onkin täynnä pettyneiden asiakkaiden tulenkatkuista palautetta.


No mitä laatikosta sitten löytyi? Ainakin ihan hitonmoinen määrä valkoisia paperimatoja! Lokakuun kauneuslaatikkoon oli pakattu:

  • TRESemme Heat Defence Styling Spray  60 ml
  • Lumene LÄHDE Pure Arctic Miracle 3-in-1 Micellar Cleansing Water 50 ml 
  • Palmolive Smooth Delight Shower Milk 50 ml
  •  Moroccanoil Treatment 10 ml

Näiden lisäksi oli näytepussi Loreal Pure Clay Purity Mask -kasvonaamiosta (7 ml) sekä Vichy Purete Thermale -puhdistusgeelistä (3 ml). Lisälahjana oli Ibero häivytyssivellin.


Kokonaisuudessaan boksi sisälsi siis pari matkakokoista tuotetta, neljä ilmaisnäytettä ja yhden siveltimen. Arvo tälle laatikolle ei varmaankaan kovin korkealla kipua, joten ymmärrän ihmisten närkästyksen täysin. Oman laatikkoni sain tässä kuussa ilmaiseksi pisteiden ansiosta, mutta eipä se kauheasti mieltä virkistä.  

Onneksi Livboxin väki on myöntänyt mokanneensa ja ovat siitä hyvin pahoillaan. Hyvityksenä tilaajille aiheutuneesta pettymyksestä kaikkien tileille lisätään 30 pistettä. (60 pisteellä saa lunastettua ilmaisen boksin.) Ymmärsin myös, että ensi kuuksi on luvassa jotain hyvitystä ihan tuotemuodossakin. Jää nähtäväksi...

Oliko lokakuun Livbox sinusta rahansa arvoinen?

8 kommenttia:

  1. Mitäs posti oli tällä kertaa keksinyt? Mä sain just paketin, joka oli tehnyt kuukauden verran matkaa Helsingistä tänne... Mutta toisaalta kun niillä on niin kiire leikata nurmikkoa, niin eihän siinä paketit paljoa paina :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, kuukausi on jo aika hyvin näin Suomen sisällä :D Tällä kertaa oli ilmeisesti SmartPost täynnä ja mun paketti seilas sitten Sokokselle noudettavaksi. Viime sekoilukerta oli, kun Anttilasta oli poistunut koko SmartPost ja taas ihmeteltiin Postin työntekijöiden kans, että missäköhän mahtaa mun paketti olla ;D

      Poista
  2. Ei, ei todellakaan ole hintansa arvoinen. Onneksi en itse boksia tilaa enkä varmaan tule tilaamaankaan. Heikkoja boxeja tulee liian usein ja tämä on jo suorastaan asiakkaiden aliarviointia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eniten varmaan harmittaa niitä, jotka ovat tilanneet normihinnalla 16,90 € tai jollekin lahjaksi :(

      Poista
  3. Mietin pitäisikö käyttää Livbox-pisteet ensi kuun boksiin, jos nyt luvataan vähän hyvitystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että boxilaiset ovat itsekin järkyttyneitä tapahtuneesta, ja ensi kuuksi kokoavat vähintäänkin hyvän boksin. Kyllä mä suosittelen tuhlaamaan pisteet :) (voit sitten syyttää mua, jos tuleekin floppilaatikko ;D)

      Poista
  4. Oon niin iloinen, että lopetin LivBoxin tilaamisen aikaa sitten. Paremmin päässyt testailemaan kaikkea, kun on käyttänyt sen about 16 e just siihen mitä itse haluaa, eikä tällaisiin tuhansittain näytteitä -bokseihin... Kiva alamäki heillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä jyrkkää alamäkeä tultu niistä alkuajan bokseista. Saa nähdä toimiiko omistajan vaihdoksen myötä tulevat uusi logo ja nimi boostina uuteen nousuun.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)