lauantai 11. maaliskuuta 2017

Bette Box 3/17

Maaliskuun Bette Boxia saikin odotella oikein urakalla. En tiedä mitä Posti oikein sekoilee, mutta kohta alkaa huumorintaju loppua. Ehkä tämän tyyppiset lähetykset eivät ole heidän prioriteettilistansa kärjessä. Odotuksen tuoman harmistuksen lisäksi oli yhden tuotteen korkki mennyt matkalla palasiksi.

Boksi oli tässä kuussa täytetty bloggaajien suosikkituotteilla, joten odotukset sisällön suhteen olivat todella korkealla. Spoilaannuin kuitenkin jo viikko sitten lauantaina, kun ensimmäiset maaliskuun kauneuslaatikoiden esittelyvideot tupsahtivat Youtubeen. Viikon aikana olenkin sitten jännännyt lähinnä sitä, missä sävyssä mikäkin tuote mahtaa loorasta löytyä. 


Batiste XXL Volume Spray on kuuluisan kuivashampoomerkin versio tuuheuttavasta tupeeraussuihkeesta. Lupaa äärimmäistä volyymia, runsautta ja muhkeutta tukkaan. Suihke sisältää keratiinia ja inca inchi -öljyä. Tätä ostin ison purkin syksyllä I love me -messuilta ja olen tykännyt tuotteesta! 50 ml on kätevä koko matkalle ja laukkuun mukaan.


Sitten se korkiton raukka... Biozell Color Mask Tyvispray on värillinen suihke tyvikasvun piilottamiseen tai liukuvärjäyksen tekoon. Omani sain sävyssä Dark Brown, joka lienee oikein passeli.  Sävyn lisäksi tuote lupaa antaa ryhtiä, rakennetta ja raikkautta. Väri suositellaan kiinnitettäväksi hiuslakalla. Täysikokoinen 200 ml maksaa reilut 8 euroa.


Madara Exfoliating Oil-to-Milk Scrub näyttäytyikin viime postauksessa, kun esittelin helmikuun lemppareita. Kuorinta tekee ihosta kirkkaamman ja hehkuvamman. Aprikoosin ja kauran öljymolekyylit sitovat epäpuhtauksia ja mikrohelmet poistavat kuollutta ihosolukkoa silottaen ihon pintaa. Öljymäisestä maitomaiseksi muuttuva koostumus on miellyttävä käyttää. Ovh 24,90 €/60 ml, boksista tuli 12,5 ml testikoko. Saatavilla muun muassa Sokoksesta, Stockmannilta, Ruohonjuuresta ja Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

Lumene CC-voide on vanha tuttu ja ikisuosikki. Sävyjen uudistuksen jälkeen tosin on hieman ollut vaikeuksia sen oikean etsinnässä. Ennen vaalein sävy light oli ihan ok, mutta nykyään uusi sävy fair tuntuu liian tummalta. Tulinkin päätökseen, että ostan sen kaikista vaaleimman sävyn (ultra light?) ja sekotan sitä näihin aavistuksen liian tummiin voiteisiin. Tosin keväämmällä ja kesällä menevät varmaan hyvin ihan itsekseenkin. 30 ml kustantaa kaupasta riippuen noin 16 euroa.


Viimeinen tuote laatikossa on Nivea Men Sensitive After Shave Balm. Tämä maailmalla hypetystä osakseen saanut miesten parranajon jälkeen käytettävä tuote on kuulema oivallinen vaihtoehto naisille pohjustamaan meikkiä. Sisältää kamomillauutetta, provitamiini B5:ttä ja E-vitamiinia. Lupaa rauhoittaa, kosteuttaa ja tehdä ihosta kiillottoman. Tuotteessa on vieno miehinen tuoksu, joka katoaa iholle levitettäessä. Testasin tätä aamulla meikin alla. Ainut miinus tulee aavistuksen kuivattavasta koostumuksesta, sopinee siis varmaankin paremmin rasvaiselle ja öljyiselle ihotyypille. Aion kuitenkin jatkaa käyttöä silloin tällöin pintakuivan sekaihoni t-alueella. 100 ml painava lasipullo kustantaa noin 8 euroa. Tätä oli kiva päästä vihdoin testaamaan, vaikka osa boxaajista on ilmeisesti ollutkin harmissaan miesten tuotteesta boksissa.

Kokonaisuudessaan maaliskuun Bette Box oli ihan kiva, kaikki tuotteet tulevat vähintäänkin testiin ja myös muutama vanha suosikki löytyi joukosta. Ehkä jotain uutta ja ihanaa jäin kaipaamaan, mutta ehkä sitten ensi kuussa ;D

1 kommentti:

  1. Muuten ihan kiva paketti, mutta tuo Nivea taitaa olla jo "so last season" ja muutenkin minusta aika meh;) Nuo muut tuotteet kelpaisivat mulle kyllä ihan jetsulleen:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)