maanantai 3. huhtikuuta 2017

Maaliskuun lempparit

Maaliskuussa kertyi muutama tuotelemppari ja pari muuta suosikkijuttua. Finlaysonin Poistopäivien yhteydessä Tampereen Pyynikillä oli muutaman päivän ajan tarjolla myös Bernerin tuotteita todella edulliseen hintaan. Kävin paikan päällä piipahtamassa ja mukaan tarttui lakanaostosten lisäksi muun muassa kasa philosophya, hajuvesi ja Clarinsin huulipunia. Kosmetiikkatuotteet olivat hinnaltaan 1-10 euroa kappaleelta, joten ihan hirmuisesti en päässyt köyhtymään.


Toinen maaliskuun suosikki oli syntymäpäiväni sekä sitä edeltävä viikonloppuretki Helsinkiin. Pääsin pitkästä aikaa piipahtamaan Lushin myymälässä, josta nappasin mukaan tutun kahvinaamion sekä kylpypommin hotellikylpyä varten. Muuten reissu meni lähinnä shoppaillessa, syödessä ja Pokemoneja jahdatessa - täydellistä siis! ;)


Helsingistä ostamani Smashbox Photo Finish Primer Water on ehdottomasti kuukauden ykköstuotesuosikki! Vesipohjainen elektrolyytteja sisältävä primeri on koostumukseltaan öljytön, alkoholiton ja silikoniton. Toimii superhyvin pohjustajana, mutta todella hyvin myös meikin kiinnitykseen. Mikäli kaipailee raikastavaa suihketta päivän mittaan, voi tuotetta säilyttää jääkaapissa. 116 ml purkin normaalihinta Kicksissä oli 33 €, itselläni oli onneksi -20 % alekuponki jolloin hinnaksi jäi 26,40 €. Juuri korkean hinnan takia en ole tätä tuotetta aikaisemmin raaskinut ostaa, mutta nyt tiedän että tuon hinnan voi maksaa oikein hyvillä mielin.


Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta, ja kotimaiset yritykset ovat lähteneet juhlahumuun mukaan lanseeraamalla erityisiä synttärituotteita. XZ Mustikkashampoo on Bernerin uutuustuote mustikan ja suomalaisen luonnon ystäville. Shampoo sisältää kotimaista mustikansiemenöljyä ja betaiinia tehden tukasta vahvan, tuuhean ja terveen. Tuotteessa on pehmeä mustikkainen tuoksu. Vaikka shampoo onkin tarkoitettu ensisijaisesti normaaleille hiuksille, tuntuu se toimivan erinomaisesti myös omassa värjätyssä tukassa. Lopputuloksena on puhtaat ja ilmavat hiukset nopeasti ja helposti. 250 ml purkki maksoi lähikaupassa muutaman euron, joten ehdottomasti kannattaa testata mikäli on yhtään mustikan ystävä.


Lidlin hyllystä löytää aina silloin tällöin varsinaisia huippujuttuja. Cien Shower Creamit ovat 500 ml jättipulloissa tulevia ihanan tuoksuisia suihkugeelejä. Hintaa oli muutaman euron verran kappale. Itselleni nappasin hedelmäisen Indian fruitin ja herkullisen persikkaisen Sweet peachin. Saatavilla oli vielä ainakin kookosversio. Pesuaineet vaahtoavat hyvin, eivätkä kuivata ihoa. Ehdottomasti ostan toistekin, jos vain pysyvät valikoimissa!


Maaliskuun viimeinen suosikki on Dermosil Smoothing  Base Coat eli aluslakka. Hempeän vaaleanpunainen lakka levittyy kynsille nopeasti ja helposti tehden tasaisen pinnan värilakalle. Mielestäni tätä käyttäessäni lakkaus pysyy pidempään siistinä. 12 ml purkki maksaa Dermoshopissa 3,90 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)