lauantai 13. toukokuuta 2017

Bette Box 5/17

Toukokuussa Bette Boxin avulla valmistaudutaan kesän tuloon. Tällä kertaa laatikosta löytyy peräti 10 tuotetta, joista yksi on pitkäaikaistilaajien lahja. Lisäksi mukaan on pakattu ylläriksi kaksi pientä extratuotetta. Boksien sisällöissä on tässä kuussa jonkin verran vaihtelua.


Schwarzkopf  Got2b Fresh It Up on trooppisen tuoksuinen kuivashampoo. Lupaa antaa rakennetta ja käsiteltävyyttä tukalle sekä raikastaa pesujen välissä. Uutuustuotetta saa päivittäistavarakaupoista hintaan 5,90 €/200 ml. Tykkään testata uusia kuiviksia, joten tämä tulee ehdottomasti käyttöön. Pikatestauksella tuoksu on todella herkullinen!


TRESemme Keratin Smooth -sarja on uudistunut. Tämä marulaöljyä sisältävä versio lupaa selvittää takut ja siloittaa katkenneet hiushaituvat. 100 ml pullot shampoota ja hoitsikkaa kustantavat 2,5 euroa kappale. Itselläni on näistä vanhaa versiota isot pullot olemassa, joita yritän epätoivoisesti käyttää loppuun. Kiva kuitenkin päästä testaamaan, onko tämä uusi koostumus jotenkin maata mullistava.


Alterna Caviar CC Cream on viimeistelyvoide hiuksille. Tuote lupaa muun muassa antaa kiiltoa, kosteuttaa, vahvistaa, silottaa ja pehmentää.  Sisältää UV- ja lämpösuojan. Voidaan käyttää pyyhekuivaan tai kuivaan tukkaan. Ovh 31,90 €/74 ml. Boksissa 25 ml:n minikoko. Tätä kokeilen mielelläni! Avene PhysioLift Day Smoothing Emulsion on miedosti hajustettu kevyt emulsiopäivävoide. Silottaa syviä juonteita ja kiinteyttää ihoa. Ovh 35 €/30 ml, saatavana apteekeista. Boksissa pikkuruinen 3 ml testituubi, josta toivottavasti riittää edes muutamaksi päiväksi. Ultrasun Face on aurinkosuojakertoimen 30 sisältävä kasvovoide. Vähentää auringon säteilyn aiheuttamia ikääntymisen merkkejä ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Ei sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja, alumiiniyhdisteitä tai hajusteita. Ovh 25,50 €/50 ml. Boksissa 7 ml ilmaisnäyte. Tätä voisi kokeilla kesällä, mutta aivan mahdottoman innoissani en tästä ole.


Ja mitä olisikaan boksi ilman Lumenea? Nordic Chic Eyebrow Fixing Gel on uutuusversio merkin värittömästä kulmageelistä. Lupaa pitkäkestoisen luonnollisen muotoilun. 5 ml on arvoltaan 9,90 €. Tämä tulee hyvään saumaan, sillä edellinen väritön kulmageelini alkaa olla jo roskiskamaa. Pitkäaikaistilaajia hemmoteltiin niin ikään Lumenella. Valo Glow Reveal Moisturizer on C-vitamiinia ja lakkauutetta sisältävä kirkastava ja siloittava kosteusvoide. Lupailee virkistyneen ja kauniin hehkuvan ihon. 15 ml purkki on ilmaisnäyte, eikä infokortissa kerrota tuotteen hintatietoja. Tämä on aika tylsä, mutta tulee varmasti kokeiluun. Lumenen kasvovoiteet on olleet itselleni varsin toimivia.


Sitten vielä sekalainen seurakunta pikkukrääsää... Rfsu Easy Shave Gel on väritön vaahtoamaton geeli karvojen ajeluun. Ihanteellinen pH-arvo ja luisto-ominaisuudet lupaavat tehdä sheivauksesta hellävaraista ja helppoa. 150 ml maksaa reilut viisi euroa, boksissa 40 ml matkakoko. Rfsu Intim Cooling Balm vähentää ärsytystä iholla sheivauksen jälkeen. 40 ml maksaa noin kuusi euroa, boksissa 10 ml minikoko. Näitä Rfsu:n tuotteita on tullut aiemmin  Livboxista, joten hiukan tylsää kertausta. Extraylläreinä boksista löytyy o.b.-merkin pikkuhousunsuojanäytepaketti sekä Salus Detox Bio täysmehu-yrttiuutevalmistetta 10 ml näyte. 


Toukokuun Bette Box on mielestäni monipuolinen, mutta samalla myös sekava. Ehkä tässä kuussa punainen lanka jäi uupumaan, ja tuloksena on värikäs sillisalaatti. Suurin osa tuotteista tulee kuitenkin testiin, mutta mielestäni tämä on boksin tähän astisen elämän heikoin esitys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)