tiistai 16. toukokuuta 2017

Uusia meikkejä

Tein viikonloppuna tilauksen pretty.fi-verkkokauppaan ja tänään paketti olikin jo noudettavissa. Ihailtavan nopeaa toimintaa! En tietenkään olisi tarvinnut uusia meikkejä, mutta aina välillä on kiva shoppailla ihan vaan materialismionnellisuutta kasvattaakseen.


Tämä ensimmäinen juttu on kyllä sellainen, jota oikeasti tarvitsin. Poistan meikit aina ykkösvaiheessa puhdistusliinalla, ja niitä ei tällä hetkellä löydy varastoista ainuttakaan pakettia. Nivea 3-in-1 Micellar Cleansing Wipes on itselleni uusi tuttavuus. Pakkauksessa on 25 liinaa ja se maksoi 4,19 €. Olen tykännyt Garnierin miselliliinoista, joten toivottavasti nämäkin hoitavat hommansa. Kaupan päälle sain matkakokoisen paketin Creme-version liinoista. Kivaa!


Jo useamman kuukauden olen himoinnut tätä luomiväripalettia. NYX Ultimate Shadow Palette sävyssä Warm Neutrals on ollut jatkuvasti nettikaupoista loppuunmyyty. Nyt onnistuin vihdoin nappaamaan sen itselleni. Paletissa on 16 sävyä, joista löytyy sekä mattoja että shimmereitä. Pigmentti on pikatestauksen perusteella ihan hyvä ja sävyt ovat juuri niin ihania kuin olen netistä katsellutkin. Hinta oli 20,90 €.


NYX Lid Lingerie Shadow Palette klikkautui ostoskoriin ihan vaan silkasta ahneudesta. Kuusi suhteellisen neutraalia mattasävyä tulee kyllä varmasti käyttöön. Paletin sävy on luullakseni LLSP01. Hintaa tällä oli 10,90 €. Ensikokeilulla sävyt vaikuttavat hieman puuterisilta ja kuivilta, eivätkä ole yhtä pigmenttisiä kuin yllä olevassa paletissa.


Catrice Highlighting Eyeshadow sävyssä 010 Turn the high lights on! on ihana vaalea shimmerinen korostusväri. Hintaa tällä oli 3,29 €.


Catrice Glam & Doll Volume Mascara vedenkestävänä versiona maksoi ainoastaan 4,59 €, joten nappasin sen kokeiluun. essence camouflage 2-in-1  make-up & concealer on blogeissa ja vlogeissa paljon näkynyt meikkivoide. Sävy  10 ivory beige vaikuttaa sopivan vaalealta. Tuote lupaa yhdistää meikkivoiteen ja peiteaineen parhaat puolet pitkäkestoiseksi peittäväksi mattaisen virheettömäksi lopputulokseksi. Aika paljon luvattu! 30 ml tuubi maksoi 4,69 €.


essence me & my umbrella rain boots on suloinen marjaisen värinen kynsilakka sävyssä 02 I love rainy days. 8 ml maksoi alessa 2,04 €. Catrice Ultimate Nail Lacquer sävyssä 99 Sweet Macaron Sin on kiva nudehtava peruslakka. 10 ml maksoi 3,29 €.


Catrice Kaviar Gauche on limited edition kynsilakka, josta valitsin todella vaalean nudesävyn C02 Nuit Fleurie. 10 ml maksoi 2,99 €. essence out of space stories sävyssä 02 across the universe on hauska monivivahteinen violetihtava lakka. 9 ml maksoi 2,49 €.


essence eyeshadow brush lähti matkaan puhtaasti pienen hintansa ansiosta. 1,59 euroa siveltimestä on jo naurettavan vähän. Royal Blending Brush maksoi hurjat 3,99 €. Sopii sekä luomivärille että peiteaineelle. NYX Slim Eye Pencil sävyssä Taupe on monikäyttöinen meikkikynä. Sopii sävynsä puolesta niin kulmille kuin rajaukseenkin. Koostumus ei ole liian pehmeä, mutta ei kivikovakaan. Vaikuttaa lupaavalta. Hintaa kynällä oli 3,50 €.


Sellaiset ostokset tähän väliin. Nyt ei ehkä tarvitse taas hetkeen ostaa mitään ;)

4 kommenttia:

  1. Mullakin on tuo essencen meikkivoide ja oon tykännyt :) Samoin samainen Out of Space Stories lakka on ollut mieluinen.

    Tilasin myöskin juuri MyLook.fi verkkokaupasta NYXin Lid Lingerie paletin edullisen hinnan houkuttelemana (6,80 e).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas lähti paletti pieneen hintaan! Kiva kuulla, että olet tykännyt meikkivoiteesta. Toivon kanssa, että olisi itselleni mieluisa :)

      Poista
  2. En tiennytkään, että Catricea saa Prettystä. Pitääpä selata valikoimat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tässä kevään korvilla muistaakseni saapui prettyn valikoimiin. Kiva lisä, sillä itselläni ei ole lähettyvillä Catricen jälleenmyyntipistettä (ainakaan tietääkseni) :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)