perjantai 8. syyskuuta 2017

Bette Box 9/17

Syyskuussa Bette Box on täynnä syksyn uutuuksia. Tuotteita löytyy niin hiuksille, meikkiin, puhdistukseen kuin huulten ja kasvojen hoitoon. Viiden uutuustuotteen lisäksi boksiin on pakattu pari näytettä ja purkkaa.


Lumenelta luvattiin boksiin uutuusmeikkituotetta ja toivoin salaa, että kyseessä olisi jotain todella kivaa ja ihanaa. Lumene Nordic Chic Soft-Matte on hienojakoinen ja pehmeä kivipuuteri, joka lupaa pitkäkestoista pysyvyyttä. Lumenelta on tullut aiemminkin puuteri, joten tämä on omasta mielestäni hiukan tylsä tuote. Aion kuitenkin testata, mikäli tämä sävy 1 sopii iholleni. Näyttää nimittäin pannussa varsin tummalta. En tiedä onko tätä saatavilla vaaleammassa sävyssä, mutta sellaisen olisin mieluusti ottanut. Ovh 17,90 €.


Nivea Creme Care Waterproof Eye Make-up Remover on hoitava silmämeikinpoistoaine. Sisältää pantenolia ja hellävarainen. 125 ml kustantaa noin 6 €. En yleensä käytä erillistä puhdistusainetta silmille, mutta kai tätä kokeiltava on kun "ilmaiseksi" saa :D Purkissa on näppärä flippikorkki ja se on kätevän kokoinen myös matkalle mukaan.


Vichy Mineral 89 Fortifying and Plumping Daily Booster on kaikille ihotyypeille sopiva hoitotiiviste, joka sisältää lähdevettä ja hyaluronihappoa. Runsasmineraalinen uutuustiiviste on saanut inspiraationsa korealaisesta ihonhoidosta. Ovh 23,50 €/50 ml apteekeista ja Ego-myymälöistä. Boksissa on 5 ml näyte. Tätä olisin mielelläni ottanut isommankin pullollisen. Ehdottomasti syyskuun kiinnostavin tuote!

Schwartzkopf BC Scalp Genesis Purifying Shampoo lupaa puhdistaa hiukset ja hiuspohjan tehokkaasti muotoilutuotteiden jäämistä. Tasapainottaa hiuspohjaa poistaen liikaa talia. Ovh 19,50 €/200 ml. Saatavilla kamapaamoista sekä Sokokselta ja Stockmannilta. Boksissa tuli 30 ml testikoko, josta riittää varmaankin muutaman hiustenpesuun. Tämä on myös mieleinen tuote!


Blistex Bliss Flip on ultrakosteuttava karitevoita sisältävä huulirasva. Makuna on mustikan ja persikan yhdistelmä. Pakkauksessa on nimensä mukaisesti flippikorkki, jota kääntämällä saa itse tuotteen esiin. Ovh 3,95 €/7 g. Huulirasva vaikuttaa kosteuttavalta ja tuoksuu herkulliselta. Tämän olisin hauskan pakkauksen takia ostanut luultavasti itsekin, joten kiva saada se boksista. 

SB12 Boost purukumi torjuu pahanhajuista hengitystä ja edistää hampaiden hyvinvointia. Ksylitolipurkka sisältää sinkkiä ja fluoria sekä eteerisiä öljyjä. 10 kappaleen pakkaus maksaa vajaat 7 euroa. Näitä olen ostanut joskus Yliopiston apteekista, ja ovat ihan kelpopurkkaa. Ei valittamista!


Tässä kuussa näytteinä on Vichy Serum-Milk herkälle iholle tarkoitettu vartalovoide sekä Kenzo World edP uutuustuoksu. Vartalovoide tulee käytettyä, hajuvedestä en oikein osaa sanoa. Tuoksu on omaan nenääni ihan miellyttävä, mutta todella voimakas.


Ensi kuussa Bette Box on täytetty taas bloggaajien valitsemilla tuotteilla, joten odotukset ovat erittäin korkealla! Lisäksi lähiaikoina on tulossa myyntiin rajoitettu erä Sensain kanssa yhteistyössä tehtyjä bokseja. Jännä alkusyksy siis luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)