lauantai 2. syyskuuta 2017

Dermosil-tilaus ja pari ostosta Sokokselta

Tein elokuun puolivälissä pitkästä aikaa tilauksen Dermoshopiin. Ostoskoriin päätyi taas kerran sekä uusia tuotteita testattavaksi sekä vanhoja hyväksi havaittuja suosikkeja. Vähän harmittaa tilaukseni ajankohta, sillä nyt verkkokauppaan on saapunut syysuutuudet, joista etenkin puolukkashampoo houkuttelisi.

Berry Therapy Shower Cream Sea Buckthorn tuoksuu ihanan raikkaan makealta. Olen aiemmin käyttänyt E-vitamiini-sarjan suihkuvoidetta, josta olen tykännyt, joten päätin napata tämän tyrniversion kokeiluun. 250 ml maksoi 5,90 €.  

Cream Soap on koko perheelle soveltuva voidemainen pesuaine. Luonnon kasviöljyistä valmistettu tuote on mieto ja sopii sekä toistuvaan käsienpesuun että vartalolle. Lupaa jälleenkosteuttaa ja auttaa ihoa säilyttämään luontaisen kosteustasapainonsa. 500 ml pönikkä maksoi 4,90 €. Toivon, että tämä sopisi käsienpesuaineeksi, sillä pesen käsiä monta kertaa päivässä, enkä halua ihon kuivuvan korpulle. LV hellävarainen pesuaine on erinomaista, mutta tämä Dermosilin voidesaippua olisi huomattavasti edullisempi vaihtoehto.



Scalp Caring Serum on hiuspohjaa tasapainottava seerumi, joka hoitaa ja rauhoittaa ärsytystä. Tuote hierotaan sormenpäillä päänahkaan, eikä sitä huuhdella pois. Lupaa ehkäistä kutinaa ja punoitusta. 125 ml näppärä nokkapullo maksoi alennuksessa 5 €. Olen testannut aiemmin Simin ja ACOn hiuspohjaseerumeita, joista olen tykännyt satunnaisessa käytössä. Toivotaan, että Dermosilin versiokin ajaa asiansa.

Salt Water Spray on hiuksille volyymia, rakennetta ja pitoa antava suolavesisuihke. Tuotetta voidaan käyttää niin kosteaan kuin kuivaankin tukkaan. 150 ml suihkepullo maksoi 4,90 €. Tämä toimii yhtä hyvin kuin suosikkini Fudgen suolasuihke, mutta hintaa on paljon vähemmän. Hyvä löytö siis!


Yksi lempikasvovoiteistani meikin alle on Dermosilin Moisturizing Cream Light, jota tilasin taas yhden tuubin varastoon. Kevyt kasvovoide kosteuttaa hyvin, mutta imeytyy nopeasti. Tekee ihosta ihanan sileän ja hyvinvoivan, jolloin meikkipohjakin levittyy kauniisti. 50 ml maksaa normaalisti 11 €, tällä kertaa sain omani tarjoushintaan 6 €.

Man Energizing & Mattifying Facial Serum on miehille tarkoitettu virkistävä mattaseerumi. Sen sisältämät greippi-, omena- ja persikkauutteet kosteuttavat ja puhdistavat ihoa. Nopeasti imeytyvä kosteuspommi sopii erityisesti rasvaiselle ja väsyneelle iholle. 50 ml maksaa 5,80 €. Tämä on mieheni suosikkiseerumi, ja ainoa jota hän suostuu käyttämään :D Kolmas tuubi on jo menossa, mistä voidaan päätellä, että ihan pätevä tuote kyseessä. (On varmaan rankkaa olla kosmetiikkahullun puoliso..)


Dermosilin kulmakynä oli pitkän aikaa suosikkini. Kuulin kuitenkin, että sen koostumusta on menty muuttamaan ja ostin testiin muiden merkkien kulmakyniä. Elfin versio on nykylempparini, mutta ajattelin tilata kokeiluun tämän uudistuneen Eyebrow Pencil Mediumin. Kyseessä on siis keskiruskea perinteisesti teroitettava kulmakynä, jonka toisessa päässä on kätevä harja. Väri on huomattavasti tummempi aiempaan verrattuna ja koostumuskin on jotenkin kovempi. Uskon, että tämä kuitenkin jää käyttöön muiden kulmatuotteiden rinnalle. Hinta on edullinen 5,30 €, joten siitä plussaa!


Kaksi vanhaa lempparia sisällytin tähänkin tilaukseen. Smoothing Base Coat on erinomainen aluslakka, joka toimii myös yksinään. 12 ml purkki maksaa 3,90 €. Tätä suosittelen kokeilemaan, jos omaa lempialuslakkaa ei ole vielä löytynyt. 3D Meikkisieni on aivan loistava nestemäisen meikin levitykseen. Sieni on kuohkea ja pehmeä, eikä sisällä lateksia. Voidaan ohjeen mukaan käyttää sekä kuivana että kosteana, mutta itse käytän aina kosteana, jolloin saa tasaisen ja kauniin lopputuloksen. Yksi meikkimuna kustantaa 5,10 €.


Brow and Lash Gel on väritön kulmakarva- ja ripsigeeli. Sen sisältämät aktiiviset ainesosat hoitavat ja kosteuttavat. Ripsiin käytettynä lupaa tuuheutta ja kulmiin käytettynä pitoa. Voidaan käyttää yksinään tai ripsivärin/kulmavärin kanssa. Tuote on tehty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa. 6 ml putkilo maksaa 3,90 €. Harjaspää on hauska muovipiikkinen, jonka avulla tuotteen levitys on helppoa ja nopeaa.


Sokokselle on lähiaikoina ilmestynyt uusia merkkejä myyntiin. Muun muassa tomaattisia, puuvillaisia ja kurkkuisia  Yes to -ihonhoitotuotteita saa nykyään Suomesta! Itse kiinnitin huomioni Bioré-sarjaan, josta mukaan lähti kaksi mielenkiintoisinta juttua.  

Bioré Deep Cleansing Charcoal Pore Strips paketti sisältää kuusi mustaa nenälaastaria, jotka puhdistavat huokosia poistaen iholta epäpuhtauksia, öljyä ja mustapäitä. Nämä olivat pienoinen pettymys, sillä odotukseni olivat todella korkealla. Sanoisin, että nämä ovat teholtaan Nivean nenälappujen tasoa, eli mitään mullistavaa nämäkään eivät saaneet aikaan. Paketti maksoi sokoksella 7,90 €.

Sen sijaan Bioré Baking Soda Cleansing Scrub on aivan ihana tuote! Jauhemainen kuorinta-aine annostellaan kädelle ja aktivoidaan vedellä, jolloin syntyy kuohkea hiukan vaahtomainen koostumus. Mitä enemmän vettä lisää, sitä pehmeämmän puhdistuksen saa. Lupaa syväpuhdistaa huokoset ja tehdä ihosta sileän. Sopii parhaiten rasvaiselle tai sekaiholle. 125 g flippikorkkinen törppö maksoi Sokoksella 8,90 €. Tästä on tullut suosikkini jo parissa viikossa, ja esimerkiksi Dermalogican jauhekuorintaan verrattuna Bioré on selvästi tehokkaampi. Haluan ehdottomasti testata muitakin merkin kasvojenpuhdistustuotteita!


Sokokselta mukaan tarttui vielä muutama kangasnaamio Garnierilta. Vanha lemppari Moisture Bomb Super Hydrating & Energizing Mask Pomegranate on saanut uusia kavereita, joista kaupan hyllyllä jäljellä oli enää vain vihreää versiota. Moisture Bomb Super-Hydrating Re-Balancing Mask Green Tea on normaalille ja sekaiholle suunnattu huokosia häivyttävä ja ihoa mattaava kangasnaamio. Molemmat ovat oikein päteviä tapauksia, ja parasta niissä on edullinen hinta. Naamiot olivat 2 €/kpl. Saatavilla on vielä ainakin vaaleanpunainen versio, jota haluan päästä testaamaan, kunhan sitä kaupasta löydän.


Oletko sinä bongaillut kaupoista mielenkiintoisia kosmetiikan syysuutuuksia?

2 kommenttia:

  1. Dermosilin suolasuihke on myös mun mielestä ihan samalla viivalla kuin moni kalliimpi suolasuihke.
    Garnierin moisture bomb naamiot on yllättävän hyviä ja toimii jopa mulla, vaikken jaksa yleensä kangasnaamioita käyttääkään;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangasnaamiot on mun mielestä kivoja ja helppoja, kun ei tarvi pestä jälkeenpäin mitään mössöä naamalta :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)