torstai 25. kesäkuuta 2015

Alelöydöt Kicksistä

Kävin Koskikeskuksen Kicksissä tutkimassa alennusmyyntejä jo viime viikolla. Aletavaraa oli monta pöydällistä, ja tarjolla oli paljon tuoksuja, muutamia tukka-aineita ja ihonhoitotuotteita sekä tietysti meikkejä.  Nuuskin aikani muun muassa Nicki Minaj -hajuvesiä, mutta en lopulta päätynyt ostamaan yhtäkään tuoksua. Sen sijaan pieni saaliini koostui parista tukkatuotteesta, seerumista ja kahdesta kynsilakasta. Lisäksi ostin Make Up Storen kulmasiveltimen, josta minulla ei ole kuvaa. Sivellin pääsi heti kotiuduttuaan käyttöön ja unohtui näin ollen potretista. Kyseessä on ohimennen mainiten paras koskaan kokeilemani kulmasivellin. Hintaa sillä oli 50 % alennuksen jälkeen 6,50 €, eli normaalihintakin on varsin edullinen huippusiveltimelle.


Hiustuotteista ostoskoriin valikoitui Percy & Reed -merkiltä  Quite Wonderfully Wavy Texturising Spray ja Abundantly Bouncy Volumising Mousse. Olen katsellut tämän merkin tuotteita Kicksissä jo useampaan kertaan, mutta vasta nyt kun tuotteita sain puoleen hintaan, uskaltauduin ostamaan näitä testiin. Tekstuurisuihketta suihkitaan pyyhekuivaan tukkaan. Tuote lupaa tehdä tukasta hyvällä tavalla uskomattoman sotkuisen. Muotovaahto antaa tukalle äärimmäistä pysyvää volyymia. Vaahto on kevyt, eikä jätä hiuksia tahmaisiksi (eikä muuten käsiäkään!). 

Tuoksu näissä tuotteissa on hyvin omintakeinen, sellainen raikas ja hivenen piparminttumainen. Ei siis mitenkään epämiellyttävä. Pakkausten kuvitus on mielestäni aivan ihana! Tykkään näistä tuotteista paljon, ja olenkin käyttänyt molempia ostohetkestä lähtien joka kerta hiustenpesun jälkeen föönauksen alle. Hintaa tekstuurisuihkeella oli 8,75 € (norm. 17,50 €) ja muotovaahdolla 7,45 € (norm. 14,90 €). Olisin siis voinut ostaa nämä myös normaalihintaisina, tykkään!


Lemppariseerumini on Olay Regenerist 3-point Super Serum. Normaalisti tämän hinta on kolmenkympin nurkilla, joten alepöydästä löytyneenä tämä oli pakko-ostos. Hintaa tuotteelle jäi 15,90 €. Käytän tätä yleensä vain meikin alle, sillä mielestäni meikkipohja levittyy jotenkin siistimmin ja paremmin tämän kanssa. Iltaisin ja meikittöminä päivinä käytän jotain halvempaa seerumia, jotta tämä ei kulu turhaan ;)


Kicksin oman merkin kynsilakkoja oli alennuksessa iso laatikollinen. Näiden Sugar Lacquer -lakkojen normaalihinta on 8,90 €. Alehinta oli vaivaiset 2,67 €. Valitsin sävyt Cafe Girl, joka on tuollainen ihana haalean vaaleanpunainen kultaisilla hippusilla, sekä Ethereal Summer, joka on kesäinen oranssi (ei ihan niin kirkas miltä kuvassa näyttää). Näitä en ole vielä testannut kynsillä. Toivon, että ovat hyvälaatuisia.


Oletko sinä jo ehtinyt Kicksin alepöytien ääreen? Teetkö usein kosmetiikkaostoksia Kicksistä?

4 kommenttia:

  1. Hmm, en tiedä olenko koskaan käynyt Kicksissä. Viimeksi löysin tosin Sokoksen alesta Olayn CC-voiteen normaalihintaa aika reilusti halvempana, se oli pakko ostaa kokeiluun. Se taitaa tosin vieläkin olla muoveissa, yritän käyttää yhden pakkauksen kerrallaan pois. Avaisin kaikki mieluummin kerrallaan, mutta pelkään että jäävät sitten pilaantumaan avattuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun itsekin pystyisi tuohon, että yksi tuote kutakin lajia kerrallaan käytössä. Olen niin malttamaton, että haluan aina heti testata kaikki. Tottahan se on, että ne joista vähemmän pitää, jäävät lopulta laatikon pohjalle pilaantumaan.

      Poista
  2. Tuo seerumi on tosi hyvä, itsekin tykkään sitä käyttää :). Onneksi Kicks tulee syksyllä tännekin päin Suomea, joten pääsee sinne shoppailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kicks on kyllä kiva, kun sieltä melkein aina löytyy jotain mielenkiintoista ja ihanaa. Parasta tietty olisi, jos Suomeenkin saataisiin Kicksin verkkokauppa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)