perjantai 12. kesäkuuta 2015

Huulirasvoja ei voi koskaan olla liikaa

Olen huulirasva-addikti ja tänään ajattelin esitellä tällä hetkellä käytössä olevat lemppareimmat huulirasvani.


Ykkössijalla puikkohuulirasvoissa on jo useamman vuoden ollut apteekista saatava ACO:n e-vitamiinia ja  vanilliinia sisältävä hoitava huulivoide. Tämä tuoksuu hyvältä, levittyy helposti ja pitää huulet kosteutettuina pitkään. Jos pitäisi valita yksi huulirasva loppuelämäksi (apua!), olisi se ehdottomasti tämä ACO.


Nivean Lip Buttereita tykkään laittaa yöksi. Niiden koostumus ei ole kevyimmästä päästä, joten sopivat oikein hyvin juuri yökäyttöön. Suosikkini tällä hetkellä ovat kookos ja mustikka. Nivean huulivoiteita voi ostaa ihan tavallisista päivittäistavarakaupoista muutamalla eurolla.


Saksasta ostetut Müllerin AVEO-huulirasvat levittyvät hyvin ja antavat huulille pientä sävyä. Vaaleampi punainen on nimeltään Caribbean Cherry ja tummempi Sweet Cherry. Näissä on kiva hedelmäinen tuoksu ja edullinen parin euron hinta. En tosin tiedä saako näitä tilattua Suomeen mistään, mutta reissussa kannattaa pitää silmät auki :)


NYX Butter Lip Balm sävyssä Pannacotta tuo huulille kevyen marjaisan sävyn. Omani olen ostanut Nordicfeel-nettikaupasta, mutta pikaisella vilkaisulla näitä huulirasvoja ei tällä hetkellä ole valikoimissa. Pretty.fi:stä sen sijaan löytyy näitä useammassakin eri sävyssä (aika suolaiseen) hintaan 7,25 €.


Kicksistä ostettu Anatomicals Stop Cracking Up Lip Balm on koostumukseltaan kirkasta ja huulikiiltomaista. Kiillon lisäksi tuote kuitenkin kosteuttaa huulia hyvin ja 15 ml tuubi on erittäin riittoisa. Huulirasva on helppo ja nopea levittää. Koostumus ei ole tahmea, ja tuoksu on hyvin neutraali.


The Body Shopin huulituotteisiin olen tutustunut vasta viimeisen vuoden aikana.  Suosikkejani ovat purkissa olevat Lip Balmit ja Lip Butterit. Lisäksi Wild Argan Oil -sarjan Solid Oil Lips on varsin tehokas vaseliinimainen tuote yökäyttöön.


Maybellinen BabyLipseiltä ei ole kukaan voinut välttyä, jos on asunut Suomessa viime aikoina. Näitä huulirasvoja olen tilannut ebaystä jo vuosia sitten ja raahannut kotiin  ulkomaanreissuilta. Lempparini ovat perussarjasta keltatuubinen Intense Care, Electroista keltainen Fierce n Tangy ja Dr. Rescue-sarjasta ihana Coral Crave.


Tällä hetkellä minulla on käytössä lähemmäs 30 huulirasvaa. Niitä on keittiössä, olohuoneessa, makuuhuoneessa, takkien taskuissa, laukuissa, pussukoissa, penaalissa, siellä, täällä ja tuolla. Laatikoissa on vielä kymmenkunta avaamatonta vuoroaan odottavaa  yksilöä.


Hamstraatko sinä huulirasvoja? Jos sinun pitäisi valita vain yksi huulirasva loppuelämäksesi, minkä valitsisit?

4 kommenttia:

  1. Oon myöskin huulirasva-addikti!! ACO:n huulirasvaa oon käyttänyt vuodesta kivi ja keihäs ja se taitaa olla ainoa kosmetiikkatuote, jonka ostan uudestaan ja uudestaan ja jonka saan "huijaamatta" (=lotraamatta) aina uudestaan ja uudestaan tyhjäksi. No okei, Bioderman Hydrabio on toinen tuote, mutta anyway. :D

    Huulirasvoja on pakko olla siellä, täällä ja tuolla! Ne katoaa aina ihan mystisesti ja sitten niitä tupsahtelee kuin sieniä sateella. Kumma juttu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulirasvat on vähän niinku nenäliinapaketit ja siteet, niitä ilmestyy aina joka paikasta :D Varsinkin kun siivoaa laukkuja!

      Poista
  2. Voi apua mikä keko. :D Itse olen ihan vastakohta, en oikeastaan koskaan käytä huulirasvaa. Uskon, että huulet jäävät siihen koukkuun niin ehkä parempi näin. Välillä pientä kuivuusongelmaa esiintyy, mutta aika harvoin. Minulle on tuskaa aina kun jostain tulee uusi huulirasva, yritän jaella niitä pois. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus teininä käytin huulirasvana vaseliinia, ja siihen kyllä huulet jäivät koukkuun. Tavallisissa huulirasvoissa en ole tätä ilmiötä huomannut.. tai sitten en vaan halua nähdä sitä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)