torstai 4. kesäkuuta 2015

Kesäkuun Livbox

Olen tilannut Livboxia niin kauan kuin muistan. Toisesta ilmestyneestä boksista lähtien, luulisin. Tänään on vuorossa ensimmäinen postaukseni aiheesta. Nykyään Livboxin toimituksen voi valita kätevästi SmartPostiin, mikä onkin kannaltani aikamoisen hyvä uudistus. Vanhalla toimitustavalla olisin saanut boksin käsiini vasta ensi viikon maanantaina.

Niille jotka eivät tiedä mikä Livbox on, suosittelen visiittiä Livboxin sivuille. Lyhyesti kerrottuna Livbox on kuukausittain ilmestyvä yllätyslaatikko, joka sisältää kosmetiikka-aiheista tavaraa. Kesäkuun boksi näytti ensikurkistuksella tältä:


Boksin teemaväri tässä kuussa on hempeä vaaleansininen. Laatikko sisältää yhteensä 8 tuotetta, joista 6 on esitelty mukana tulevassa tuoteinfo-lappusessa. 


Rexona Maximum Protection Confidence on voidemainen antiperspirantti. Hienovarainen tuoksu sisältää omenaa, persikkaa, jasmiinia ja freesiaa. Lupaa pitää kainalot raikkaina myös kesähelteillä. Hinta 9,90 €. Ihan mielelläni kokeilen tätä, vaikka tykkäänkin enemmän roll-on-deodoranteista.

Rimmel 60 Seconds -kynsilakan sain sävyssä 403 Oragasm. Kyseessä on siis Rita Ora -kokoelman punaoranssi nopeasti kuivuva ja helposti levittyvä lakka. Hintaa kaupoissa 8 ml:n pullolla on 5,50 €. Kivan kesäinen sävy!

Natural Code by Lumene Eye Intensifier on vedenkestävä rajauskynä, josta sain kausisävyn 4 Intense Turquoise. Itselläni on jo vastaava kynä sävyssä 2 Pearly Taupe ja voin kertoa, että tykkään kynästä todella paljon! Pysyvyys on ihan huippuluokkaa, joten kesän hikiseen menoon oikein oivallinen rajauskynä. Ovh 7,90 €. 

Kubiss London Face Powder saapui sävyssä 2 Candle, joka on omaa vaaleaa ihonsävyäni selvästi tummempi. Tämä merkki on minulle ennestään tuntematon. Pakkaus vaikuttaa hiukan halvalta ja tuote ensikokeilulla jauhoiselta, mutta kyllä tämäkin testattua tulee. Kubiss Londonin värikosmetiikkatuotteet ovat hinnaltaan 3,95 €/kpl. Ostopaikkoja voi tutkia täältä.

Bernard Cassiere Mint-Lemon Mattifying Moisturizer Fluid vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta. Merkiltä on tullut aiemmissa bokseissa suklaakuorinta ja mustikkanaamio, joista olen tykännyt paljon. Testaan siis mielelläni tätä kosteuttavaa mattafluidia, jota kehotetaan levittämään puhtaalle iholle aamuin illoin. Tuote lupaa tasapainottaa talineritystä, kosteuttaa kuivia kohtia ja poistaa epäpuhtauksia. Hinta 49 €/50ml. Boksissa näytekoko 15 ml.

L'Occitane Verbena Shower Gel tulee suloisessa lehtikuvioisessa pullossa ja tuoksuu ihanalta sitruunalta. Kyseessä on merkin klassikkotuote, joka sisältää verbenan eteeristä öljyä, sitruunaa ja appelsiinia. Ovh 16 €/250 ml. Boksissa pieni 30 ml:n näytekoko. Tätä olisin huolinut ihan täysikokoisenkin pullon :)

Lisäksi boksissa on 2 extratuotetta: Compeed rakkolaastari sekä Jordanin pupukuvioinen hammasharja. 

Kesäkuun boksi on mielestäni oikein onnistunut. Mitä sinun boksistasi löytyi? Kolahtiko tämän kuukauden yllätykset?

4 kommenttia:

  1. Sain kynsilakan sijaan body mistin ja hammasharjassa oli söpö hirvikuosi. :) Oli kyllä tosi kiva boksi!

    http://boksiaddiktio.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin olisi kelvannut Herbinan vartalosuihke, erityisesti siinä meloni-tuoksussa jota olen kaupassa nuuhkinut... Kävin kurkkaamassa sun postausta, sait juuri tuon mun suosikkivärin noista Lumenen kynistä. Toivottavasti tykkäät siitä yhtä paljon kuin minä :)

      Poista
  2. RAKASTAN tuota Rexonan dödöä!!! <3 <3 <3 Onkohan mulla kolmas purkki putkeen jo menossa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon testannut sitä nyt kahtena päivänä, enkä oo vielä kovin vakuuttunu. Hiki ei kyllä haise, mutta kainalot on jotenki kosteen tuntuset. TMI, tiedän ;D En kuitenkaan luovuta ihan vielä tämän suhteen, yleensä Rexonat on ihan toimivia.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)