maanantai 1. kesäkuuta 2015

Tervetuloa Mörköblogin pariin!

Tänään on hyvä päivä aloittaa bloggaaminen. Kesäloma on vihdoin alkanut pitkän ja uuvuttavan opinnäytetyörupeaman jälkeen. Aikaa on siis vaikka ja mihin. Aamuisin haluaisin kuluttaa aikaani nukkumiseen, mutta yläkerran naapurimme on päättänyt, että arkisin on ihan ok aloittaa poraaminen ja hakkaaminen (kyseiset termit siis liittyen remontointiin) ennen kello kahdeksaa. Onneksi en tee tällä hetkellä vuorotyötä, voisi hiukkasen harmittaa yövuoron jälkeen yrittää nukkua tässä metakassa.

Mutta asiaan.. Tämä blogi kulkee ainakin aluksi nimellä Mörköblogi, koska "se nyt vaan sattui tulemaan ekana mieleen". Kertoo varmaan jotain mielenmaisemastani ;D Olen 30+ ihan-just-insinööri ja kirjoitan blogiin itseäni kiinnostavista aiheista. Voisin kuvitella, että liikutaan jossain hömppäaiheissa akselilla kosmetiikka-vaatteet-kirjat, mutta en rajaisi vielä ainakaan tässä vaiheessa pois vakavampiakaan aihealueita. Kaikki minut tuntevat tietävät, että minulla on valitettavan paljon mielipiteitä liittyen esimerkiksi politiikkaan ja uskontoon :D

Koska aloittaminen on aina vaikeaa, jätän tämän ensimmäisen julkaisun tällaiseksi testikappaleeksi ja palaan kirjastosta lainaamani kirjan ääreen. Kyseessä on Jonas Jonassonin Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi. Siitä varmaankin enemmän myös täälä blogin puolella, kunhan saan kirjan luettua loppuun. On se vaan mukavaa, kun saa itse valita mitä lukee, eikä tarvitse väen vängällä puolipakotettuna kahlata läpi polyuretaanitietoutta in english. Me likes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)