maanantai 22. kesäkuuta 2015

Vaahtovärikato ja nudesävyjä

Kävin pikaisesti Tokmannilla hamstraamassa paketin käyttämääni hiusväriä, jonka valmistus on ilmeisesti lopetettu. Kyseessä on Loreal Paris Sublime Mousse eli vaahtomuodossa levitettävä hiusväri. Vaahtoa on mielestäni paljon helpompi ja siistimpi levittää omaan tukkaan kuin nestemäisempää väriainetta. Jostain syystä myös Garnierin Nutrisse vaahtoväri on hävinnyt kauppojen hyllyltä. Toivottavasti markkinoille ilmestyy joku vastaava tuote, jotta saan tulevaisuudessakin tukkani edullisesti kuosiin.


Kävellessäni kassalle huomasin Maybelline The Nudes -palettien saapuneen Tokmannille. Olin näitä jo jossain aiemmin nähnyt lähes 20 euron hintaan. Olinkin iloinen, kun törmäsin palettiin huimalla 14,40 euron hintalapulla varustettuna. Totuushan on se, etten tarvitsisi enää yhtäkään luomiväripalettia, enkä varsinkaan nudesävyisenä. Mutta minkäs sitä itselleen voi ;D 


Olen ehtinyt testata palettia jo muutaman kerran. Mielestäni tämä on varsin käypä edullinen vaihtoehto niille, jotka tykkäävät luonnollisesta silmämeikistä. Värit ovat pigmenttisempiä kuin odotin, mutta silti helppoja häivyttää. Paletissa on shimmersävyjen lisäksi myös mattasävyjä. 

Mielestäni paletti sopii niin aloitteleville meikkaajille kuin jo vähän kokeneemmillekin. Lisäksi tämä on näppärä matkapaletti kokonsa puolesta. Sävyt ovat kauniita ja valikoima kattava. Jos on pakko sanoa yksi miinus, niin olisin korvannut tuon palettien ainaisen mattamustan jollain muulla. Tuo kun on itsellä sellainen sävy, joka jää lähes aina käyttämättä.

Tykkäätkö sinä nudesävyistä luomilla? Onko sinun paleteissasi jokin sävy, joka jää käyttämättä?

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)