keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kesäretki Vesan ihmemaahan

Eilen suoritimme ystäväni kanssa kesän ensimmäisen retken. Määränpäänämme oli Tuurissa sijaitseva Suomen suurin kyläkauppa eli tuttavallisemmin Vesan ihmemaa. Koko päivä saatiin hyvin kulumaan täyttämällä ostoskärryä erilaisilla tärkeillä ja tarpeellisilla tavaroilla. Lisäksi seuralaiseni oli perehtynyt kyläkauppaan ja sen väkeen erinnäisten tv-ohjelmien avulla, joten julkkisten bongailultakaan ei vältytty. Herttainen punatukkainen siivoojarouva ilostutti hassulla höpötyksellään meitä useampaankin kertaan, ja itse Kauppiaan morsiankin näyttäytyi. Tarjoushaukka jäi harmiksemme näkemättä, mutta ensi kerralla sitten. Ensi kertaan jäivät myös kyläkaupan välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Nahkapaikka ja vaateliike Veljekset Siltala Oy, sillä ajankäytön hallintamme ei ollut kovin kiitettävää eilen(kään).

Muutamia ostoksia siis tarttui mukaan, ja ajattelin tässä esitellä lähinnä kosmetiikka-aiheiset löydökset. Kosmetiikan lisäksi raahasin kotiin muutaman vaatekappaleen, karkkia ja tuliaisia.


Yllä olevassa kuvassa saaliini, joka näyttää kyllä hämmästyttävän pieneltä. Meikkituotteita on säälittävät kaksi kappaletta, molemmat Lumenelta. Yksi suosikkiripsiväreistäni Lumene Blueberry Curl Mascara Waterproof oli alennuksessa 5,95 €, joten sen hankintaa ei tarvinne edes selitellä :) Lumene Blueberry Long-Wear Eyebrow Powder -kulmaväri taas on ollut ostoslistallani kuukausia, ja nyt alle kympin hintaan päätin että se on vihdoin kotiutettava. Punavalkoiset pötkylät kuvassa ovat Mineas jalkaraspin vaihtopäitä. Kysessä on paristokäyttöinen härveli, jolla saa näpsäkästi kovettumia hiottua jaloista. Sain härvelin joulupukilta, ja olenkin metsästänyt näitä vaihtopäitä jo hyvän aikaa.


Näitä kahta olen jo ehtinyt hiukan testailemaan. LV Kasvoseerumi herkkäihoisille on suht uusi tulokas kaupan hyllyllä. Kyseessä on kosteuttava ja ihon pintaa tasoittava seerumi. Itse laitoin tätä eilen illalla kasvoille ennen yövoidetta. Ensivaikutelmani tuotteesta on varsin neutraali. Tuubi sisältää 30 ml tavaraa ja maksoi 5,20 €, joten varsin edullinen seerumi on kyseessä. Aika näyttää, mitä iho tästä tykkää.

Freeman Good Stuff Organics Smoothing Facial Scrub eli suomeksi kasvokuorinta ihastutti pirteällä pakkauksellaan. Kuorinnan sisältämät hedelmäentsyymit poistavat kuollutta ihosolukkoa tehden ihosta pehmeän ja kirkastaen sen väriä. Tuote sisältää muun muassa jojoban siemeniä, aloe veraa ja kaakaovoita. Tämä vaikutti lupaavalta testatessani sitä tänään aamusuihkun yhteydessä. Pakkauksessa on 150 ml tuotetta ja sen hinta oli huimat 1,95 €.


Garnier Respons Honey Treasures Strengthening Mask oli alennuksessa hintaan 2,20 €. Olen jo useamman kerran meinannut tämän  hiusnaamion hankkia, mutta nyt sitä ei vaan enää pystynyt jättää ostamatta. Tuoksu on tuotteessa miellyttävän makea ja hunajainen. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan tätä!

Creightons Squeeky Clean Super Strong Nail & Cutie Cream tuoksuu erittäin äklömakealta. 100 ml käsivoidetta maksoi 1,95 €. Tuote imeytyy nopeasti ja vaikuttaa kosteuttavalta. Tuoksu (haju) varmaankin jakaa mielipiteitä. Shoppailuseurani mielestä tämä ei todellakaan tuoksunut miellyttävälle :D

Rexona Cherry Burst -suihkugeelin poimin mukaani ihan vain siksi, että rakastan kaikkea kirsikkaista. 250 ml maksoi 1,85 €. Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Cocoa Butter Lip Balm on kasviöljyistä valmistettu huulivoide. Se lupaa ravita, hoitaa ja kosteuttaa huulia pitkäkestoisesti. Hintaa oli 2,50 €. Ja, no, huulirasvojahan ei koskaan voi olla liikaa?

Semmosia juttuja tällä kertaa. Oliko tuttuja tuotteita? Entä käytkö usein Tuurissa ostoksilla? Itse kävisin ehdottomasti useamminkin, jos välimatka olisi hiukan lyhyempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)