lauantai 13. kesäkuuta 2015

Uusi laukku

Lupasin itselleni valmistujaislahjaksi uuden laukun. Olen viimeisen vuoden ajan käyttänyt rakasta, mutta koulutavaroiden painosta ja määrästä ränsistynyttä laukkuani. Ajattelin hankkia  kerrankin oikein kunnollisen laadukkaan merkkilaukun, ettei tarvitse heti olla ostamassa uutta. Mutta kuinkas sitten kävikään...

Piipahdimme tänään ruokakaupparetken yhteydessä Aleksi 13 -myymälässä, jossa oli paljon laukkuja alennuksessa. Ihastuin yhteen yksilöön palavasti. Mieheni mielestä laukku on "kauhee". Minähän sitä kuitenkin käytän, joten kiikutin löytöni iloisena kassalle.


Kyseessä on OIS Officebag Magdalena. Hintaa laukulle jäi  40 % alennuksen jälkeen 29,97 €. Laukku on juuri täydellisen kokoinen, sillä sinne mahtuu A4-kokoinen kansio/paperi/lehtiö/mikä vaan. Laukussa on sekä lyhyet kantokahvat että pidempi irrotettava olkahihna. Sisältä löytyy perinteiset kaksi pientä lokeroa ja yksi vetoketjullinen tasku. Laukussa on myös vetoketjusuljenta, mikä on mielestäni ihan ehdoton.


Siinä se nyt roikkuu eteisen naulakossa odottamassa ensimmäistä käyttökertaansa. Olin budjetoinut laukkuun noin 300 euroa, joten nythän minulle jäi runsaasti rahaa tuhlattavaksi kivoihin kosmetiikkaostoksiin ;) Saatoin jo tehdä minitilauksen Sokoksen nettikauppaan, jossa muuten on vielä huomisen ajan Kosmetiikan Outlet.

Minkälaisista laukuista sinä tykkäät? Suositko kalliita merkkilaukkuja vai kelpaako sinulle edullisemmat vaihtoehdot? Millainen olisi unelmalaukkusi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)