torstai 18. kesäkuuta 2015

Ostoksia Sokoksen verkkokaupasta

Tänään on vuorossa viimeisen viikon aikana tekemäni Sokoksen verkkokaupan tilausten esittely. "Jouduin" tilaamaan kaksi kertaa, sillä muutama päivä ensimmäisestä tilauksesta eräs himoitsemani tuoksu tuli hyvään alennukseen. Molemmat tilaukset tulivat hyvin nopeasti, parissa päivässä. Postimaksuahan noihin tilauksiin ei tule, jos noutaa pakettinsa Sokoksen palvelupisteestä tai S-ryhmän myymälässä sijaitsevasta SmartPostista.


Kovin jättimäistä saalista en haalinut, vaan lähinnä pari juttua tarpeeseen ja muutaman muun kivan tuotteen testattavaksi. Piz Buin Ultra Light Hydrating Sun Spray on tahmaamaton ja näppärä aurinkosuoja suihkepullossa suojakertoimella 30. Hintaa 200 ml:n pullolla oli 21,50 €. Tätä aurinkosuojaa olemme käyttäneet tyytyväisinä jo useamman kesän. Batiste Bloom Dry Shampoo on raikkaan makea kukkaistuoksuinen kuivashampoo. Tämä on limited edition -tuote eli saatavilla vain rajoitetun ajan. Tykkään Batisten kuiviksista, joten olihan tämäkin hankittava kokeiluun. Alehinta oli 5,90 €/200 ml.

  
Essien kynsilakka sävyssä 77 Chinchilly on ollut hankintalistallani jo vähän aikaa. Päätin klikata sen ostoskoriin, sillä kaikki Essien lakat olivat alennuksessa hintaan 9,90 €/13,5 ml. Sävy on  hiukan mutainen harmaanruskea, ei ehkä ihan kesälakaksi sopivin. Lumene Gel Effect -lakka sävyssä 20 Ahomansikka taas hurmasi upealla kesäisellä värillään. 5 ml:n pullo maksoi 4,90 €. Lavera Hand Cream -käsivoiteeseen olen tutustunut aikoinaan Livboxin kautta. Tykkään tästä todella paljon, ja tämä taitaakin olla jo neljäs tuubini. Alehinta oli 2,30€/75 ml.


Clarins Instant Light Comfort Lip Oil oli täysin heräteostos. Kyseessä on siis huulia hoitava ja ravitseva huuliöljy sävyssä 01 Honey. Tämä oli normaalihintainen tuote, karmaisevat 19,90 €/6 ml.  Diesel Loverdose Eau de Parfum oli tuoksu, jonka takia tein toisen tilaukseni. Olen aiemmin käyttänyt tätä joulupukin tuoman ison 50 ml:n pullon ja tykkäsin silloin tuoksusta paljon. Nenääni tuoksu on hyvin makea, vaniljainen ja hiukan lakritsainen. 30 ml maksoi 29,90 € (normaalihinta 49,90 €).


Tässä vielä kuva tuotteista ilman pakkauksia. Tuoksupullo on kauniin violettinen ja ihanan epäkäytännöllisen sydämenmuotoinen. Huuliöljy on hunajaisen väristä. Ensitestauksen perusteella kiva ja toimiva tuote. Mitään sävyä tästä ei huulille jää, eikä tämä mielestäni tuoksu juuri millekään. Aplikaattori on iso ja  pehmeä.


Tilausten kaupanpäälliseksi sai valita pari näytettä. Itselleni otin DKNY Be Delicious Fresh Blossom EdP -tuoksunäytteen, joka on muuten kätevässä suihkepullossa. Miehelle valitsin testattavaksi Lacoste L.12.12 Jaune - Optimistic EdT -tuoksunäytteen. Tätä jo ehdin vähän nuuhkia, tuoksu oli oikein miellyttävä! Yllätyskaupanpäälliseksi sain vielä Nivean 5 ml:n näytteen kosteuttavasta huokosia häivyttävästä päivävoiteesta.


Oletko sinä jo ehtinyt tehdä aleostoksia? Mitä yleensä ostat alennusmyynneistä?


Psst! Seuraavan postauksen aiheena on kaksi kirjaa, jotka olen juuri saanut luettua. 

2 kommenttia:

  1. Tilin kannalta valitettavasti olen tehnyt alelöytöjä. :D Toistaiseksi yksikään ei ole ollut vielä ksometiikkaa, vaan kenkiä ja vastaavia ihanuuksia. Ensi viikolla varmaan alkaa alet ulkomaillakin, joten niitä odotellessa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rahanmenoa ei voi estää! Onneks sain opparista hyvät rahat ja vielä koulusta stipendinki, etten oo ihan vararikossa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)