sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kynsilakkasuosikit

Käytän kynsilakkaa ihan koko ajan. Myös varpaiden kynsissä. Mielestäni kynnet tuntuvat oudoilta ja jotenkin paljailta, jos niissä ei ole mitään lakkaa. Jopa väritön lakka käy hädän hetkellä, kunhan jotain on :D Keväällä ja kesällä kynsilakkasuosikkejani ovat erilaiset koralliset ja marjaisat sävyt. 


Essien lakat ovat mielestäni laadukkaita ja värivalikoimaa on tarjolla runsaasti. Yksi ympärivuotinen suosikkini on kuvassa vasemmalla oleva ihana rusahtava (!) nude  Eternal Optimist. Tämän vieressä oleva pinkkiin taittava oranssi pienellä hopeisella hileellä höystettynä on nimeltään Sunday Funday. Se onkin ehtinyt tässä alkukesästä viihtyä kynsillä jo pariinkin kertaan. Hieman valjumpi oranssi on sävyltään Tart Deco. Oikeanpuoleinen vaalea hilelakka on Livboxista aikoinaan tullut Sparkle on Top -päällyslakka.


Lumene Gel Effect -kynsilakat on helppo levittää ja helppo poistaa ilman sotkua. Ne myös pysyvät kynsillä kauniina useamman päivän. Kuvassa tällä hetkellä suurimmat suosikkini. Vasemmalta oikealle: Frosted Pearl -lakka sävyssä 35 Aamuinen sade, 3 Rantaniitty, 23 Lounatuuli, 10 Metsämarjat ja Brilliant Satin Luxury -lakka sävyssä 40 Tulen hehkua.


Saksasta ostettu Catrice Cosmetics Luxury Lacquers -sarjan Million Brilliance lakka sävyssä 04 Lost' N' Roses on ihana ruusukultainen glitterhilepommi. Tämä on ehdoton suosikkini kaikista glitterlakoista!


Myöskin Saksasta on peräisin tämä p2-merkin kolmikko. Vasemmalla satiinisen pinnan jättävä Satin Supreme Polish sävyssä 020 Sweet Elegance, joka on hiukan persikkainen vaaleanpunainen. Keskellä Nail Foundation + Total Repair -lakka sävyssä 020 Silk. Tämä on hyvin luonnollinen nude. Oikella Volume Gloss Gel Look Polish sävyltään 020 Business Woman. Tämä on myöskin nude, mutta hiukan tummempi ja jättää nimensä mukaisesti geelimäisen pinnan.


Lopuksi vielä päällyslakka ja aluslakka, jotka olen vuosien empiiristen tutkimusten tuloksena todennut parhaiksi omille kynsilleni. Minulla on siis ohuet, liuskottuvat ja lyhyet kynnet. Näiden kahden tuotteen avulla saan värilakan pysymään pitkään kauniina. Vasemmalla oleva Seche Vite Dry Fast Top Coat kuivattaa lakan nopeasti ja tekee suojaavan kalvon kynnelle. Tuote sisältää tolueenia, joten kemikaaliherkkien kannattaa jättää tämä kaupan hyllylle. O.P.I Natural Nail Base Coat on hyvä perusaluslakka. Plussaa pinkistä sudista!

Tässä minun kynsilakkasuosikkejani. Mikä on sinun tämän hetken suosikkivärisi? Entä olenko ainut, jolla on lakatut varpaankynnet kesät talvet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)